حمص لبنانی غذای عربی

مواد لازم برای برای  ۶ نفر

نخود: ۲۵۰ گرم
روغن زیتون: یک سوم فنجان

سیر: ۱  تا ۲ جبه بزرگ به دلخواه
لیمو ترش : ۱  عدد باز هم بدلخواه
کنجد اگر دوست داشتید ۱ تا ۲ قاشق
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز راپاپریکا گویند ) : ۱ قاشق مربا خوری یا به میزان دلخواه

برای طعم دار کردن می توان از ۱ قاشق روغن کنجد استفاده کرد( دقت کنید روغن کنجد بیشتر از این مقدار باعث تلخی غذا می شود)

فلفل قرمز به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده،بدون هیچ ادویه ای می پزیم بعد همراه سیر آن را خوب له کرده  ( باچرخ گوشت یا هر وسیله دیگری تا بصورت پوره در آید) حال روغن زیتون  یا روغن کنجد را هم طوری  به آن اضافه می کنیم که حالت چربی بگیرد.  نمک وفلفل قرمز و پاپریکا راهمراه آبلیمو به آن اضافه می کنیم.(بعضی ها کنجد هم به آن اضافه می کنند )   بعد  در ظرف گودی  می ریزیم (اگر بلوری باشد بهتر است ) وقتی آن را با پشت قاشق   صاف کردیم  برای تزیین  رویش فلفل قرمز می پاشیم.  می توان از جعفری خرد شده وکمی روغن زیتون برای تزیین استفاده کرد . برای سرو آماده است .نوش جان

 

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *