سوپ قارچ با سس سفید

مواد لازم:
قارچ خرد شده:۱ لیوان
آرد سفید:۳ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده:۱ عدد
کره:۲۵ گرم
نمک و فلفل:به مقدار لازم
عصاره مرغ :۱ قرص
شیر=۴ لیوان
خامه زده شده:۱ لیوان(در صورت تمایل)
طرز تهیه:
۱٫ پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.
۲٫ قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
۳٫ شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.
۴٫ در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
۵٫ سوپ را در ظرف ریخته  روی آن را با قرچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.

http://www.ashpazonline.com

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *