چای زیره سیاه خاصیت:۱-تقویت کننده اعصاب۲-ضد تشنج۳-موثردرسوزاندن چربی اضافی بدن۴-تصفیه کننده خون۵-مدر(ادرارآور)۶-افزایش دهنده شیرمادران۷-رفع گازمعده وروده۸-ضد نفخ معده۹-مفید برای دردهای مفصلی۱۰-تسکین درد۱۱-موثردربهبوددردهای استخوانی طرز تهیه چای زیره سیاه :یک قاشق مربا خوری آزآن رابادولیوان آب جوش دم کنید. توجه کنید این چای برای افراد مبتلا به وسواس مفید است.
چای مرزنجوش:خاصیت:۱-آرام بخش۲-تسکین دهنده سردردهای میگرنی۳-رفع اسهال۴-تب بر۵-خلط آور۶-ضد نفخ۷-رفع ورم معده۸-ضد تشنج۹-بهبود دهنده روماتیسم۱۰-موثردربهبودسرماخوردگی۱۱-تسکین دل درد۱۲-باد شکن۱۳-تقویت کننده بدن۱۴-بهبود زکام۱۵-رفع درد سیاتیک طرز تهیه چای مرزنجوش:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا۲لیوان آب جوش دم کنید. چای نعناع:خاصیت:۱-ضدیرقان۲-میکروب کش۳-تقویت کننده قلب،اعصاب،معده،کبد،طحال۴-بادشکن۵-صفرابر۶-مفیددربهبودبواسیر۷-مفیددردرمان سرماخوردگی۸-کمک به پاک سازی کبدوطحال۹-مناسب برای رفع ناراحتی های گوارشی ۱۰-مدر(ادرارآور)طرزتهیه چای نعناع:یک قاشق غذاخوری از چای نعناع رابا۲لیوان آب جوش دم کنید. چای چاتوک برنج:خاصیت:۱-تقویت کنندهمغز،اعصاب و قلب۲-ضدیبوست۳-رفع ریزش مو۴-جلوگیری از سفیدشدن مو۵-سرشارازویتامینهای گروه ب طرز تهیه چای چلتوک برنج:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا۲لیوان آب جوش به مدت ۵دقیقه بجوشانیدوبه مدت یک ساعت دم کنید. چای زنجبیل:خاصیت:۱-تقویت کننده حافظه۲-جلوگیری کننده اربروز انواع سرطان۳-ملین۴-بهبوددهنده اسهال۵-کاهنده چربی خون۶-افزایش دهنده فشارخون۷-تسکین کمردرد۸-رفع تهوع۹-رفع مسمومیت غذایی۱۰-تسکین سرفه طرزتهیه چای زنجبیل:نصف قاشق چای خوریرابا۲لیوان آب جوش دم کرده با عسل میل کنید.توجه کنید مصرف بیش از حدآن موجب افزایش فشار خون می شود. چای آویشن:خاصیت:۱-تقویت کننده بینایی۲-افزایش دهنده شیرمادران۳-ضدانگل۴-ضدعفونی کننده۵-تقویت کننده معده وکبد۶-درمان کننده روماتیسم۷-مدر۸-بازکننده سینه۹-درمان زکام۱۰-تسکین سرفه و تنگی نفس۱۱-بهبوددهنده آسم طرز تهیه چای آویشن:یک قاشق غذاخوری از چای آویشن رابا۲لیوان آب جوش دم کنید. توجه کنیدکه خانم های باردار از مصرف آن صرف نظر کنند. چای بابونه:خاصیت:۱-آرام بخش اعصاب۲-تقویت کننده معده و مغز۳-تب بر۴-تسکین درد۵-رفع سنگ کلیه و مثانه۶-مدر۷-رفع انگل۸-رفع جوش صورت طرز تهیه چای بابونه:یک قاشق غذاخوری ازآن رابادولیوان آب جوش دم کنید.توجه کنید که خانم های باردار نبایداز این چای بنوشند. چای گلپر:خاصیت:۱-تقویت کننده حافظه۲-تقویت کننده قلب و عروق۳-اشتهاآور۴-پاک سازی کبد و دفع صفرا۵-تسکین دردسینه۶-ضدصرع۷-رفع دردهای مفصلی۸-موثردرسوزاندن چربی ها۹-رفع جوش و دمل۱۰-موثردردرمان یرقان طرزتهیه چای گلپر:یک قاشق مرباخوری ازآن رادریک لیوان آب جوش بریزیدوبعداز۱۵دقیقه میل کنید.توجه کنید که خانم های باردار در مصرفچای گلپر محتاط باشند. چای پونه:خاصیت:۱-رفع کننده کرم معده۲-رقیق کننده خون۳-خلط اور۴-مدر۵-انرژی دهنده۶-صفرابر۷-مفید برای سینه۸-تقویت کننده معده۹-ضدنفخ۱۰-رفع حالت تهوع۱۱-مفیددردرمان نقرس۱۲-برطرف کننده سکسکه۱۳-رفع خستگی۱۴-ضد حساسیت طرز تهیه چای پونه:یک قاشق غذاخوری ازآن رابادولیوان آب جوش دم کنید. چای دارچین:خاصیت:۱-مدر۲-دارای خواص ضدسرطان۳-نشاط آور۴-تقویت کننده معده،قلب و کبد۵-موثردرکاهش دردکمر و مفاصل۶-تسکین دهنده دردهای استخوانی۷-مفیددربیماران دیابتی۸-تسکین دهنده انواع درد۹-برطرف کننده بوی دهان۱۰-انرژی بخش ۱۱-تسریع کننده جریان خون طرز تهیه چای دارچین:چند عدد دارچین را با دو لیوان آب سرد روی حرارت قراردهید.بعدازاین که جوش آمد،شعله را کم کنیدتادم بکشد.توجه کنید :که خانم های باردار از نوشیدن چای دارچین پرهیزکنند. چای کوهی:خاصیت:۱-ضدحساسیت۲-آرام بخش۳-بازکننده گرفتگی های روده و کبد۴-تقویت کننده سیستم ایمنی بدن۵-برطرف کننده اسهال۶-مدر۷-تسکین دردهای مفصلی طرز تهیه چای کوهی:یک قاشق غذاخوری ازچای کوهی را به همراه ۲لیوان آب جوش دم کنید. چای بهارنارنج:خاصیت:۱-آرام بخش۲-اشتهاآور۳-نشاط آور۴-تقویت کننده قلب،معده واعصاب۵-رفع بی خوابی۶-رفع دل پیچه وگازروده۷-بهبودسردردهای عصبی۸-تسکین دهنده درد سینه طرز تهیه چای بهارنارنج:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا ۲لیوان آب جوش دم کنید. چای گل گاوزبان:خاصیت:۱-آرام بخش۲-تقویت کننده اعصاب۳-خواب آور۴-تقویت کننده کبد،معده و قلب۵-رفع خس خس سینه۶-رفع تنگی نفس۷-صفرابر۸-جلوگیری کننده از پیری زودرس۹-برطرف کننده قولنج۱۰-مفیدبرای مبتلایان به صرع۱۱-مفیدبرای مبتلایان به وسواس۱۲-رفع افسردگی طرز تهیه چای گل گاوزبان:دوقاشق غذاخوری گل گاوزبان رابادو لیوان آب جوش و مقداری نبات دم کنید. چای اسطوخودوس:خاصیت:۱-آرام بخش۲-بادشکن۳-ضدتشنج۴-رفع استرس و اضطراب۵-نشاط آور۶-بازکننده انسدادعروق۷-افزایش دهنده شیرمادران۸-ضدمیگرن۹-جلوگیری کننده ازبروزبیماری های مختلف مانندآسم،بروننشیت و زکام۱۰-تسکین درد سینه۱۱-بهبوددرد روماتیسم۱۲-تسکین سرفه۱۳-بهبوددل پیچه طرز تهیه چای اسطوخودوس:دوقاشق غذاخوری ازآن را بادو لیوان آب جوش دم کنید. چای اکلیل کوهی:خاصیت:۱-تقویت کننده اعصاب و معده۲-مدر۳-بادشکن۴-تسکین دهنده دردکبد۵-درمان تنگی نفس ۶-ضدتشنج۷-درمان سیاه سرفه۸-رفع آسم ۹-نشاط آور۱۰-دفع کننده سنگ کلیه و مثانه۱۱-درمان میگرن۱۲-رفع بی خوابی۱۳-پاک کننده ریه طرز تهیه چای اکلیل کوهی:دو قاشق غذاخوری از چای اکلیل کوهی رابادولیوان آب جوش دم کنید. تانن موجود در چای باکتریها و ویروسها را از بین برده و مانع از رشد پلاک های دندان میشود. چای حاوی ویتامین های مختلف مانند ای ، کا، بتاکاروتن است ودربدن تبدیل به ویتامین آ میشود. چای گیاهی دارای خواص آنتی اکسیدانی است و احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد. چای سبز موجب کاهش فشار خون می شودومانع لخته شدن خون در قلب می شود. ازدیروزتافرداhttp://irsico.blogfa.com
|
درباره من
با درود، من یک خانم آموزگار متاهل وباز نشسته ام، وقت آزادم رابه شنا، پیاده روی، زبان، موسیقی، جستجو دراینترنت و ... پر می کنم. مدتی است که با تشویق خانواده ام وبلاگی را راه اندازی کرده ام و مطالب و تجربیاتم را بطور روزانه یا هفتگی در وبلاگم می گذارم. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود، چون بسیار دوست دارم که هرلحظه بر معلوماتم بیفزایم وتجربیاتم را در اختیار دوستان قرار دهم. باشد که مثمر ثمر افتد و از معلومات و تجربه های آنها هم استفاده کنم. می خواهم عمرم را به بطالت نگذرانم. شاید که بتوانم مفید فایده باشم. من فکر می کنم که انسان، هیچوقت از موفقیت سیر نمی شود.
امیدوارم که من هم در کارم موفق شوم البته با همراهی و لطف شما عزیزان
امیدوارم قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیا باشد.
آدینه
21 دی ماه 1389مطالب
استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام منبع مجاز می باشددستهها
- آبگوشتها و اشکنه ها
- آش ها و حبوبات و سوپ ها
- اخبار تغذیه
- ادویه ها
- انواع بیماری ها و مشکلات پزشکی
- بیماریها
- پوره – با سیب زمینی
- تجربه
- ترشی ها ، شور ها
- چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها
- حساسیت های غذایی و آلرژی
- حلیم ها
- خامه ها ، پنیرها ولبنیات
- خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها
- خوراکها
- خورشتها
- دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی
- دانش تغذیه – وعده غذایی
- دستهبندی نشده
- دلمه ،کوکو، رولت
- ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها
- سس ها و سالاد ها
- سلامتی و رژیم غذایی-بهداشت و سلامت تغذیه
- شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها
- غذا ها ی گیاهی
- غذاهای بین المللی
- غذاهای بین الملی
- غذاهای دریایی
- غذاهای سریع
- غذاهای سنتی و محلی ایران
- غذاهای گوشتی
- غذای گیاهخواران
- کباب ها
- کتلت ، شامی هاو ناگت ها
- کوفته ها
- کیک ها و شیرینی ها
- ماکارونی ، اسپاگتی
- مقالات،
- مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری
- میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت
- نوشیدنی ها
- ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی
کاربرحاضر
سخن طلایی
“بیاییم عشق و محبت را از یکدیگر پنهان نکنیم،
شاید دیگر فردایی نباشد.”