دم کردنی های پر خاصیت

چای زیره سیاه خاصیت:۱-تقویت کننده اعصاب۲-ضد تشنج۳-موثردرسوزاندن چربی اضافی بدن۴-تصفیه کننده خون۵-مدر(ادرارآور)۶-افزایش دهنده شیرمادران۷-رفع گازمعده وروده۸-ضد نفخ معده۹-مفید برای دردهای مفصلی۱۰-تسکین درد۱۱-موثردربهبوددردهای استخوانی طرز تهیه چای زیره سیاه :یک قاشق مربا خوری آزآن رابادولیوان آب جوش دم کنید. توجه کنید این چای برای افراد مبتلا به وسواس مفید است.
چای مرزنجوش:خاصیت:۱-آرام بخش۲-تسکین دهنده سردردهای میگرنی۳-رفع اسهال۴-تب بر۵-خلط آور۶-ضد نفخ۷-رفع ورم معده۸-ضد تشنج۹-بهبود دهنده روماتیسم۱۰-موثردربهبودسرماخوردگی۱۱-تسکین دل درد۱۲-باد شکن۱۳-تقویت کننده بدن۱۴-بهبود زکام۱۵-رفع درد سیاتیک طرز تهیه چای مرزنجوش:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا۲لیوان آب جوش دم کنید.
چای نعناع:خاصیت:۱-ضدیرقان۲-میکروب کش۳-تقویت کننده قلب،اعصاب،معده،کبد،طحال۴-بادشکن۵-صفرابر۶-مفیددربهبودبواسیر۷-مفیددردرمان سرماخوردگی۸-کمک به پاک سازی کبدوطحال۹-مناسب برای رفع ناراحتی های گوارشی ۱۰-مدر(ادرارآور)طرزتهیه چای نعناع:یک قاشق غذاخوری از چای نعناع رابا۲لیوان آب جوش دم کنید.
چای چاتوک برنج:خاصیت:۱-تقویت کنندهمغز،اعصاب و قلب۲-ضدیبوست۳-رفع ریزش مو۴-جلوگیری از سفیدشدن مو۵-سرشارازویتامینهای گروه ب طرز تهیه چای چلتوک برنج:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا۲لیوان آب جوش به مدت ۵دقیقه بجوشانیدوبه مدت یک ساعت دم کنید.
چای زنجبیل:خاصیت:۱-تقویت کننده حافظه۲-جلوگیری کننده اربروز انواع سرطان۳-ملین۴-بهبوددهنده اسهال۵-کاهنده چربی خون۶-افزایش دهنده فشارخون۷-تسکین کمردرد۸-رفع تهوع۹-رفع مسمومیت غذایی۱۰-تسکین سرفه طرزتهیه چای زنجبیل:نصف قاشق چای خوریرابا۲لیوان آب جوش دم کرده با عسل میل کنید.توجه کنید مصرف بیش از حدآن موجب افزایش فشار خون می شود.
چای آویشن:خاصیت:۱-تقویت کننده بینایی۲-افزایش دهنده شیرمادران۳-ضدانگل۴-ضدعفونی کننده۵-تقویت کننده معده وکبد۶-درمان کننده روماتیسم۷-مدر۸-بازکننده سینه۹-درمان زکام۱۰-تسکین سرفه و تنگی نفس۱۱-بهبوددهنده آسم طرز تهیه چای آویشن:یک قاشق غذاخوری از چای آویشن رابا۲لیوان آب جوش دم کنید. توجه کنیدکه خانم های باردار از مصرف آن صرف نظر کنند.
چای بابونه:خاصیت:۱-آرام بخش اعصاب۲-تقویت کننده معده و مغز۳-تب بر۴-تسکین درد۵-رفع سنگ کلیه و مثانه۶-مدر۷-رفع انگل۸-رفع جوش صورت طرز تهیه چای بابونه:یک قاشق غذاخوری ازآن رابادولیوان آب جوش دم کنید.توجه کنید که خانم های باردار نبایداز این چای بنوشند.
چای گلپر:خاصیت:۱-تقویت کننده حافظه۲-تقویت کننده قلب و عروق۳-اشتهاآور۴-پاک سازی کبد و دفع صفرا۵-تسکین دردسینه۶-ضدصرع۷-رفع دردهای مفصلی۸-موثردرسوزاندن چربی ها۹-رفع جوش و دمل۱۰-موثردردرمان یرقان طرزتهیه چای گلپر:یک قاشق مرباخوری ازآن رادریک لیوان آب جوش بریزیدوبعداز۱۵دقیقه میل کنید.توجه کنید که خانم های باردار در مصرفچای گلپر محتاط باشند.
چای پونه:خاصیت:۱-رفع کننده کرم معده۲-رقیق کننده خون۳-خلط اور۴-مدر۵-انرژی دهنده۶-صفرابر۷-مفید برای سینه۸-تقویت کننده معده۹-ضدنفخ۱۰-رفع حالت تهوع۱۱-مفیددردرمان نقرس۱۲-برطرف کننده سکسکه۱۳-رفع خستگی۱۴-ضد حساسیت طرز تهیه چای پونه:یک قاشق غذاخوری ازآن رابادولیوان آب جوش دم کنید.
چای دارچین:خاصیت:۱-مدر۲-دارای خواص ضدسرطان۳-نشاط آور۴-تقویت کننده معده،قلب و کبد۵-موثردرکاهش دردکمر و مفاصل۶-تسکین دهنده دردهای استخوانی۷-مفیددربیماران دیابتی۸-تسکین دهنده انواع درد۹-برطرف کننده بوی دهان۱۰-انرژی بخش ۱۱-تسریع کننده جریان خون طرز تهیه چای دارچین:چند عدد دارچین را با دو لیوان آب سرد روی حرارت قراردهید.بعدازاین که جوش آمد،شعله را کم کنیدتادم بکشد.توجه کنید :که خانم های باردار از نوشیدن چای دارچین پرهیزکنند.
چای کوهی:خاصیت:۱-ضدحساسیت۲-آرام بخش۳-بازکننده گرفتگی های روده و کبد۴-تقویت کننده سیستم ایمنی بدن۵-برطرف کننده اسهال۶-مدر۷-تسکین دردهای مفصلی طرز تهیه چای کوهی:یک قاشق غذاخوری ازچای کوهی را به همراه ۲لیوان آب جوش دم کنید.
چای بهارنارنج:خاصیت:۱-آرام بخش۲-اشتهاآور۳-نشاط آور۴-تقویت کننده قلب،معده واعصاب۵-رفع بی خوابی۶-رفع دل پیچه وگازروده۷-بهبودسردردهای عصبی۸-تسکین دهنده درد سینه طرز تهیه چای بهارنارنج:یک قاشق غذاخوری ازآن رابا ۲لیوان آب جوش دم کنید.
چای گل گاوزبان:خاصیت:۱-آرام بخش۲-تقویت کننده اعصاب۳-خواب آور۴-تقویت کننده کبد،معده و قلب۵-رفع خس خس سینه۶-رفع تنگی نفس۷-صفرابر۸-جلوگیری کننده از پیری زودرس۹-برطرف کننده قولنج۱۰-مفیدبرای مبتلایان به صرع۱۱-مفیدبرای مبتلایان به وسواس۱۲-رفع افسردگی طرز تهیه چای گل گاوزبان:دوقاشق غذاخوری گل گاوزبان رابادو لیوان آب جوش و مقداری نبات دم کنید.
چای اسطوخودوس:خاصیت:۱-آرام بخش۲-بادشکن۳-ضدتشنج۴-رفع استرس و اضطراب۵-نشاط آور۶-بازکننده انسدادعروق۷-افزایش دهنده شیرمادران۸-ضدمیگرن۹-جلوگیری کننده ازبروزبیماری های مختلف مانندآسم،بروننشیت و زکام۱۰-تسکین درد سینه۱۱-بهبوددرد روماتیسم۱۲-تسکین سرفه۱۳-بهبوددل پیچه طرز تهیه چای اسطوخودوس:دوقاشق غذاخوری ازآن را بادو لیوان آب جوش دم کنید.
چای اکلیل کوهی:خاصیت:۱-تقویت کننده اعصاب و معده۲-مدر۳-بادشکن۴-تسکین دهنده دردکبد۵-درمان تنگی نفس ۶-ضدتشنج۷-درمان سیاه سرفه۸-رفع آسم ۹-نشاط آور۱۰-دفع کننده سنگ کلیه و مثانه۱۱-درمان میگرن۱۲-رفع بی خوابی۱۳-پاک کننده ریه طرز تهیه چای اکلیل کوهی:دو قاشق غذاخوری از چای اکلیل کوهی رابادولیوان آب جوش دم کنید.
تانن موجود در چای باکتریها و ویروسها را از بین برده و مانع از رشد پلاک های دندان میشود.
چای حاوی ویتامین های مختلف مانند ای ، کا، بتاکاروتن است ودربدن تبدیل به ویتامین آ میشود.
چای گیاهی دارای خواص آنتی اکسیدانی است و احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد.
چای سبز موجب کاهش فشار خون می شودومانع لخته شدن خون در قلب می شود.
ازدیروزتافرداhttp://irsico.blogfa.com
این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *