پای سیب

یک کیلو سیب را وسط گیری کرده پوست کرده و هلالی منظم خرد کرده نیم ساعت در آب آبلیمو گذاشته آبکشی کرده با شکر (یک پیمانه) و۵۰ گرم کره مانند دستور پای رول کاراملایز می کنیم
خمیررا به دو قسمت مساوی(مقدار۶-۷ پیمانه آرد دو عدد پای می دهد) تقسیم کرده و یک سوم هر کدام را جدا می کنیم وکناری می گذاریم خمیر بزرگتر را به ضخامت ۴ میلی متر باز کرده کف ظرف پای رابا کره چرب کرده خمیر باز شده را کف قالب پهن کرده ودیواره می دهیم خمیر اضافه را می بریم یک ق.غ.خ. مارمالادکف خمیر می مالیم و نصف مایه ی کارامل سیب را در ظرف ریخته وئوی آن ۱۵۰ سی سیکرم کاستارد آماده (یا دلخواه)می دهیمو یک سوم را کمی نازک تر از خمیر رو باز کرده و به نوار هایی با قطر ۲ سانت می بریم و به صورت حصیری روی پای می گذاریم به وسیله ی برس زرده+زعفران روی آن می مالیم.(وقتی هر دو پای حاضر شد) در فر به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته در طبقه ی وسط در دمای ۱۸۰ درجه ی(س) و ۲-۳ دقیقه شعله ی بالای فر را روشن کرده تا روی آن طلایی شود .این شیرنی باید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده ی خوردن شود.سپس آن را سرو می کنیم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *