ترش آش

براى ۹ نفر
مواد لازم
۱- گوشت: یک کیلو
۲- نخود و لوبیا: مجموعا ۱۵۰ گرم
۳- باقلا یا پاچ باقلا: نیم کیلو
۴- تره و جعفرى و گشنیز و اسفناج و نعناع و خلواش(خنش): مجموعا ۱٫۵ کیلو
۵- برنج: ۲۵۰ گرم
۶- گوجه سبز ریز خیلى ترش(جنگلى): یک کیلو
۷- سیر براى سیرداغ روى آش: ۲ بته

طرز تهیه

گوشت را تکه تکه  می  کنیم, همراه نخود و لوبیا  می  گذاریم تا کاملا بپزد. باقلا را از پوست اول در می  آوریم و با پوست دوم با مقدارى آب  می  پزیم. سبزى (بجای خالواش می توان نعناع یا پونه  و بجای گوجه سبز کمی آبغوره  ریخت)  را خرد کرده  می  گذاریم بپزد. برنج را به آن اضافه  می  کنیم وقتى که کاملا پخت همه مواد را با هم مخلوط  می  کنیم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده,  می  گذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملا پخته شده و جا بیفتد. نمک و فلفل زده بر می  داریم. روى آن قدرى نعنا و سیر داغ  می  ریزیم. این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهی  شور صرف  می  کنند و از طرف دوستان و فا میل معمولا براى خانمهاى باردار به عنوان ویارانه تهیه  می  شود.

مرکز صدا وسیمای گیلان

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *