- ۱- هل متوسط ۶ تا ۸ دانه
- ۲- مَستَکی ۱۵ حبه متوسط
- ۳- میخک ۶ تا ۸ دانه
- ۴- جوز بویا (یا هندی) متوسط ۳ عدد
- ۵- فلفل سفید ۱۶ دانه
- ۶- فلفل سیاه ۲۶ دانه
- ۷- برگ بو (متوسط) ۴ تا ۵ عدد
- ۸- چوب دارچین ۵ تکه (هر تکه به اندازه یک بندانگشت)
طرز تهیه:
ابتدا جوز هندی را به تکههای کوچکتر خرد کنید. سپس تمام مواد را آسیاب کنید. مواد را از الک خیلی ریز که مخصوص شیرینیپزی است، رد کنید. و این کار را دوباره تکرار کنید. از این ادویه میتوانید در طبخ غذاهای گوشتی استفاده کنید.
توسط : مژگان اخلاقی (البدوی)