آشنایی با روش تهیه املت غربی

این بار برای تنوع غذایی، املتتان را به سبک غربی‌ها تهیه کنید.

این بار برای تنوع غذایی، املتتان را به سبک غربی‌ها تهیه کنید.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر:

تخم‌مرغ: ۴ عدد

پیاز : قرمز: ‌نصف یک عدد؛ خرد شود.

گوجه فرنگی: یک عدد

فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد، خرد شود.

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• گوجه فرنگی را خرد کنید.

• در یک تابه،‌ پیاز را با فلفل دلمه‌ای درون روغن روی حرارت متوسط ، به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید.

• گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• در ظرفی جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

• تخم‌مرغ‌ها را روی مواد درون تابه بریزید و بگذارید خوب بپزند.

• صبحانه آماده است، تا سرد نشده آن را میل کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی

تجربه – کدبانو:  اگر موقع زدن تخم مرغها و تقریبا  کمی که با چنگال زدید چند قطره آب سرد  به تخم مرغها اضافه کنید ودوباره بزنید بافت تخم مرغها از هم جدا می شوند و برای پف کردن بخصوص در کو کو ها روش خوبی است و در اینجاهم بهتر می شود.

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *