آشنایی با برنج سرخ کرده مخلوط به سبک چینی

چینی‌ها این غذا را با مخلوط چند ماده غذایی با هم از جمله پیاز و تخم‌مرغ، سس سویا و جوانه گندم تهیه می‌کنند.

مواد لازم برای ۴ نفر:

پیاز خرد شده: سه چهارم پیمانه

روغن: دو و نیم قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده یک عدد یا بیشتر

سس سویا: سه قطره

روغن کنجد: سه قطره

مرغ پخته، خرد شده و به قطعات ریز درآمده: ۲۵۰ گرم

هویج ریز خرد شده: نصف پیمانه

نخود فرنگی یخ‌زده: نصف پیمانه

برنج: ۴ پیمانه، پخته و سرد شود.

پیازچه: ۴ عدد، ریز شود.

جوانه گندم: ۲ پیمانه

سس سویا: دو قاشق غذاخوری یا در صورت تمایل بیشتر

طرز تهیه:

• درون یک تابه گود، پیازهای خرد شده را درون روغن به مدت ۱۰- ۸ دقیقه یا تا حدی که طلایی رنگ شوند روی حرارت متوسط سرخ کنید.

• تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ را با سه قطره سس سویا و سه قطره روغن کنجد مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• نصف قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید و بچرخانید به صورتی که تمام سطح تابه آغشته به روغن شود.

• مخلوط تخم‌مرغ را درون تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید، سپس آن را از درون تابه بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• یک قاشق روغن درون تابه حرارت داده، تکه‌های پخته شده مرغ همراه با هویج کاملا ریز شده، نخود فرنگی و پیاز سرخ شده را به تابه اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• برنج، پیازچه و جوانه گندم را به ظرف اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و سه دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

• دو قاشق سس سویا و تخم‌مرغ تقسیم شده را به مخلوط برنج اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آن‌ها را سرخ کنید.

www. chinese.food.com همشهری آنلاین – شهره فرجی

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *