سحری، نان سبوس‌دار و حبوبات بخورید

مصرف نان سبوس دار و حبوبات در وعده سحری تا حد زیادی گرسنگی افراد در طول م

‎سحری، نان سبوس‌دار و حبوبات بخورید--------------------------------------------مصرف نان سبوس دار و حبوبات در وعده سحری تا حد زیادی گرسنگی افراد در طول مدت روزه‌داری را کاهش می‌دهد.در ماه رمضان با توجه به اینکه فرد به مدت 17 تا 18 ساعت مجاز به استفاده از مواد غذایی نیست، برنامه غذایی اش باید طوری طراحی شود که بدن دچار آسیب تغذیه ای و یا کمبود مواد غذایی نشود.در همین راستا توصیه می شود از مواد غذایی مانند نان سبوس دار، میوه، سبزی، سالاد و حبوبات در وعده سحر استفاده شود.این مواد به آرامی قند خود را آزاد کرده که این امر موجب می شود فرد در طول مدت روزه داری کمتر احساس گرسنگی کند.همچنین مصرف سبزیجات و میوه تا حد زیادی می تواند مانع احساس تشنگی در فرد شده و آب بدن او را به میزان کافی تامین کند و از آنجا که روزه داری در فصل گرما انجام می شود باید نوشیدن روزانه 8 تا 10 لیوان آب در زمان افطار تا سحر جدی گرفته شود.به هنگام افطار بهتر است از غذاها و مواد شیرین طبیعی مانند خرما و شیر استفاده شده و پس از گذشت 20 دقیقه تا نیم ساعت از افطار وعده شام صرف شود.با توجه به اینکه دستگاه گوارش به مدت طولانی در طول روز در حال استراحت بوده، یکباره مصرف حجم زیادی از مواد غذایی موجب افزایش فشار بر دستگاه گوارش و در نتیجه ایجاد ناراحتی های گوارشی خواهد شد.------------------------------------------------------------------------------بر اساس آخرین تغییرات فیس بوک، اگر گزینه Get Notification را تیک نزده باشید بسیاری از اخبار این پیج را از دست خواهید داد. برای دریافت کلیه اخبار این پیج، بعد از لایک کردن و پس از چند ثانیه یک لیست سه گزینه ای زیر Like ظاهر خواهد شد که می بایست گزینه Get Notification تیک زده شود.------------------------------------------------------------------------------‎

دت روزه‌داری را کاهش می‌دهد.

در ماه رمضان با توجه به اینکه فرد به مدت ۱۷ تا ۱۸ ساعت مجاز به استفاده از مواد غذایی نیست، برنامه غذایی اش باید طوری طراحی شود که بدن دچار آسیب تغذیه ای و یا کمبود مواد غذایی نشود.

در همین راستا توصیه می شود از مواد غذایی مانند نان سبوس دار، میوه، سبزی، سالاد و حبوبات در وعده سحر استفاده شود.

این مواد به آرامی قند خود را آزاد کرده که این امر موجب می شود فرد در طول مدت روزه داری کمتر احساس گرسنگی کند.

همچنین مصرف سبزیجات و میوه تا حد زیادی می تواند مانع احساس تشنگی در فرد شده و آب بدن او را به میزان کافی تامین کند و از آنجا که روزه داری در فصل گرما انجام می شود باید نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب در زمان افطار تا سحر جدی گرفته شود.

به هنگام افطار بهتر است از غذاها و مواد شیرین طبیعی مانند خرما و شیر استفاده شده و پس از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت از افطار وعده شام صرف شود.

با توجه به اینکه دستگاه گوارش به مدت طولانی در طول روز در حال استراحت بوده، یکباره مصرف حجم زیادی از مواد غذایی موجب افزایش فشار بر دستگاه گوارش و در نتیجه ایجاد ناراحتی های گوارشی خواهد شد.

خانه پزشکی و سلامت ایرانیان
این نوشته در اخبار تغذیه, خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *