آشنایی با روش تهیه پای مرغ ایتالیایی

برای تهیه پای مرغ به سبک ایتالیایی می‌توانید به جای مرغ از بوقلمون و یا گوشت گوساله استفاده کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر:

فیله مرغ: ۲ پیمانه، خرد شده

فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز: یک‌سوم پیمانه، خرد شده

سس گوجه‌فرنگی: یک‌دوم پیمانه

پنیرپیتزا: یک‌دوم پیمانه، رنده شده

آرد: یک‌دوم پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده

طرز تهیه:

* فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف و اطراف یک قالب گرد مخصوص پای به قطر ۲۲/۵ سانتی‌متر را چرب کنید.

* مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سس گوجه‌فرنگی و پیاز را در تابه‌ای ریخته و بر روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند، سپس مواد را به طور یکنواخت در قالب مخصوص پای بریزید.

* پنیر پیتزا را بر روی آن‌ها بپاشید. بقیه مواد را در کاسه کوچکی کاملاً با هم مخلوط کرده و بر روی مواد موجود در قالب بریزید.

* قالب پای را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌که اگر چاقویی را در پای فرو کردید و بیرون کشیدید، چیزی به آن نچسبد، در فر بپزید.

* پس از بیرون آوردن از فر، پای را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

همشهری آنلاین: http://hashpazi.ir

 

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *