مواد لازم برای ۵ نفر:
سینه مرغ: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز: نصف از هر کدام، خلالی شده
لوبیا سبز پخته شده: ۲ پیمانه
سویا سس: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
ریحان تازه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱ – سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینههای مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.
مرحله ۲ – سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا میشود)
مرحله ۳ – فلفل دلمهها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله ۴ –
در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحانها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.
منبع: تبیان