آشنایی با روش تهیه‌ی پَد پی گَی؛ غذای تایلندی

این دستور یک غذای تایلندی است که خیلی سریع در حدود ۱۰ دقیقه آماده می‌شود و مزه‌ای متفاوت دارد.

مواد لازم برای ۵ نفر:

پَد پی گَی؛ غذای تایلندی

سینه مرغ: یک عدد

سیر: ۲ حبه

فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز: نصف از هر کدام، خلالی شده

لوبیا سبز پخته شده: ۲ پیمانه

سویا سس: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ریحان تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله ۱ – سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه‌های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

مرحله ۲ – سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می‌شود)

مرحله ۳ – فلفل دلمه‌ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله ۴ –

در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.

منبع: تبیان

 

این نوشته در غذاهای بین المللی, غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *