آشنایی با روش تهیه مرغ تنوری هندی

این غذای خوش طعم را می‌توانید برای انواع میهمانی‌ها تهیه کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

پیاز: یک عدد، خرد شده

سیر: ۶ حبه خرد شده

زنجبیل تازه: خرد شده به اندازه سه قاشق سوپ‌خوری

ماست: یک پیمانه

آب لیمو: ۳ قاشق سوپ‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری

پودر کاری: ‌یک قاشق چای‌خوری

پودر جوز هندی: ۴/۱ قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: ‌۴/۱ قاشق چای‌خوری

پودر میخک: ۴/۱ قاشق چای‌خوری

روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: ۴/۱ قاشق چای‌خوری

پودر رنگ غذا یا پاپریکا: ۲/۱ قاشق چای‌خوری

ران مرغ : ‌۶ عدد

سینه مرغ: ‌۳ عدد که به دو نیم تقسیم شود.

طرز تهیه:‌

• برای خواباندن مرغ، ‌ابتدا پیاز، سیر، ‌زنجبیل و آب لیمو را درون دستگاه همزن بریزید و با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر نرمی درآیند،  سپس آن‌ها را درون کاسه‌ای بریزید و کل مواد را با آنها مخلوط کنید.

•  در صورت تمایل پوست مرغ‌ها را درآورید و روی هرتکه از مرغ‌ها ، با چاقو سه خط برش ضربدری ایجاد کنید و آن‌ها را به کاسه‌ای که مخلوط آماده شده در آن قرار دارد، اضافه کنید و خوب آن‌ها را به مخلوط آغشته کنید، سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.

• مرغ‌ها را کباب کنید.

• همزمان با کباب شدن مرغ‌ها هر چند وقت یکبار، آب درون ظرف مرغ را همراه با کمی روغن روی آن‌ها بریزید.

• مرغ‌ها را آنقدر حرارت دهید تا درون آن‌ها کاملا پخته شود (حدود ۱۵۰ درجه فارنهایت).

• به هنگام مصرف، روی آن ها چند قطره آب لیمو بریزید و همراه با نان یا برنج آن را میل کنید.

همشهری – شهره فرجی

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *