*روش درمانی بی نظیر در طب سنتی برای درمان سرفه‌های شدید و مزمن .

‎جملاتی از رز طلایی‎'s photo.

 

در فصل زمستون ممکنه بچه هاتون یا همسر گرامی یا خودتون خدای ناکرده سرما بخورید،انار پخته هر نوع عفونت حاصل از سرما خوردگی مثل گلو درد،برنشیت مزمن ویا.گوش درد رو برطرف میکنه

من اینو روی خودم و اطرافیان امتحان کردم…در صورت عفونت شدید گلو یا سینه (( منظور ریه هاست))

طرز تهیه معجون:یک عدد انار رو بذارید روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم…توی خودش اروم اروم میجوشه…صداشو میشنوید….و پخته میشه،بیست دقیقه بذاری بمونه…گاهی بچرخونیدش،بعد بذارید یکم خنک بشه،سپس میل کنید..

یادتون باشه…فقط پوست روشو نخورید…پرده ها و رگه های داخلش رو.ختما حتما با دونه های پخته شده بخورید،بهتر است شب قبل ازخواب میل کنید روش هیچی نخورید و بخوابید تا صبح ..به من.گفتن تا سه شب…ولی من اثرات معجزه اسای اونو صبح روز اول مشاهده کردم و نیازی به اجرای درمان با انار پخته در شبهای بعد نداشتم..خواهشا در این فصل زمستون اینقدر انواع انتی بیوتیک نخورید و به خورد بچه هاتون ندید…

نکته : طبیعت انار سرد است ، طبع سرد انار می‌تواند نفخ و سوء‌هاضمه را تشدید کند، خصوصا اگر این میوه بلافاصله بعد از غذا مصرف شود. .اگر سرد مزاج هستید انار را همراه با گلپر و گلاب میل کنید، زیرا هم گلپر و هم گلاب طبع گرم دارند و ضد نفخ هستند.انار باعث کاهش فشار خون افراد می‌شود و مصرف زیاد آن را برای افرادی که فشار خون پایین دارند، توصیه نمی‌شود.

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *