خاصیت های طلایی “کشـــمش” :

۱٫ کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد.

I Love Fruits &cocktails's photo.

۲٫ منبع خوب ویتامین D است.
۳٫ کشمش برای سلامت دندان و بیره بسیار مفید است و اضطراب را کاهش می دهد.
۴٫ کشمش از سرطان جلوگیری و عصب را تقویت می کند.
۵٫ کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سودیم را کاهش دهد.
۶٫ این میوه ی خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
۷٫ کشمش برای سلامتی چشم نیز خوب است.
۸٫ کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود.

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *