روش تهیه کوکوی پنیر، نعنا و نخود‌فرنگی

کوکوی پنیر،‌ نعنا و نخود فرنگی را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

نخود‌فرنگی منجمد: ۲ پیمانه

پنیر فتا: ۲۰۰ گرم، خرد شود.

برگ‌های تازه نعنا:‌ یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شود.

پیازچه: ۴ عدد، ‌ریز خرد شود.

سس گوجه‌فرنگی: مقداری هنگام سرو

مایه خمیری پایه:

 کوکوی پنیر، نعنا و نخود‌فرنگی

آرد: دو سوم پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شیر: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• برای تهیه خمیر پایه:

آرد را درون کاسه‌ای الک کرده سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید.

در ظرفی جداگانه شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آن ا درون سوراخ ایجاد کرده در ظرف آرد بریزید و خوب آن‌ها را هم زده تا نرم و یک دست شوند.

• نخود فرنگی‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید. نخود فرنگی، پنیر فتا، نعنا و پیاز را به مایه خمیری اضافه کنید.

• روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید. برای هر کوکو یک قاشق پر، از مخلوط برداشته و درون روغن ریخته و هر طرف کوکوها (۴ کوکو) را به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شده و خوب بپزند حرارت دهید.

• مراحل فوق را برای تهیه ۱۶ عدد کوکو تکرار کنید.

• کوکوها را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی

کوکوی پنیر نعناع نخودفرنگی

توصیه  کدبانو:    می توانید بجای نخود فرنگی منجمد، از کنسرو نخود فرنگی میکس شده استفاده کرده و با اضافه نمودن   کمی نمک ، زردچوبه  ،شبت، زعفران و گردو  خرد شده (۲ تا ۳ عدد) طعم آن را خوشمزه تر کنید. و بجای نعناع تازه میتوانید از نعناعی خشک استفاده کنید.

نوش جانتان

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *