چغرتمه (غذای گیلانی)

مواد لازم برای ۴ نفر:

مرغ :۴۰۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

پیاز :۱ عدد

آب لیمو یا آب نارنج یا آبغوره به میزان لازم

رب گوجه : ۱ قاشق

نمک وزردچوبه ،دارچین وفلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را باکمی آب،نمک، زردچوبه  وپیازی که نگینی یا خلالی کرده ایم می گذاریم بپزد .وقتی پخت،یک ا ستکان آ ب مرغ را   جدا کرده در کاسه ای کنار می گذاریم. استخوان های مرغ  را جدا می کنیم وبه تکه های مربعی یا مستطیلی خرد می کنیم . یک قاشق رب رادر تابه ای ریخته با کمی روغن  ، زرذچوبه ،دارچین وفلفل سیاه تفت می دهیم .مرغ ها ی تکه شده را به آن اضافه کرده در  کمی روغن  سرخ می کنیم تامزه اش بهتر  شود  و بعد آب مرغ را که کنار گذاشته ایم به آن اضافه می کنیم . آب نارنج رابه مواد اضافه می کنیم و می گذاریم  تاچند جوش بزند. سپس  ۲ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جدا  با چنگال می  زنیم و داخل آن می ریزیم.و می گذاریم تا  خودش را بگیرد . خورشت آماده است . نوش جان





این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 پاسخ به چغرتمه (غذای گیلانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *