یک لیتر آب را با ۱۰۰ گرم شکر (یا هر میزان دلخواه) بجوشانید، سپس بگذارید کاملا سرد شود. یک لیموی سنگی (زرد دزفولی) یا ۲ عدد لیموی شیرازی (سبز) را خوب بشویید. نیمی از پوست لیموها را با دقت رنده کنید و درون محلول کاملا خنکی بریزید
(گرم بودن محلول آب و شکر لیموناد را تلخ میکند). هر چه از لیموها باقیمانده به قطعات ریز خرد و به محلول اضافه کنید.
لازم نیست هسته لیموها را بگیرید. به اندازه نصف استکان سرکه (ترجیحا سفید) را هم به لیموناد اضافه کنید و آن را درون یک ظرف شیشهای یا دبه پلاستیکی که کاملا بیبو باشد، بریزید. در ظرف را خوب ببندید و برای یک هفته تا ۱۰ روز درون یخچال یا جایی خنک بگذارید. پس از این مدت لیموناد را صاف کنید و درون بطری شیشهای و داخل یخچال نگهداری کنید. لیموناد نوشیدنی چهارفصل بوده و به دلیل آن که سرشار از ویتامین C است در فصل سرد سال برای جلوگیری از سرماخوردگی مفید محسوب میشود. اگر از طعم لیموناد لذت بردید و درباره تغییر ذائقه کودکان و نوجوانان به نتیجه مطلوب رسیدید آن را به مقدار بیشتر تهیه کنید و گوشهای از منزل را به استقرار ظرف بزرگ نگهداری و عملآوری لیموناد اختصاص دهید.