سوپ قارچ

مواد لازم:
قارچ: خردکرده دو لیوان
آب گوشت :
چهار لیوان
شیر: دو لیوان
جعفری :خردشده چهار تا پنج قاشق
آرد:
دو تا سه قاشق سوپ‌خوری
کره:سه قاشق غذاخوری
نمک:به مقدار مورد نیاز

پس از شستن قارچ‌ها آنها را خشک کنید و به صورت برشهای نازک ببرید. قارچها را در نصف کره, چند دقیقه تفت دهید. دو لیوان آب گوشت را به قارچ اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید. در ظرفی دیگر, آرد را تا سه دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ آن شیری شود. شیر را آهسته به آرد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را حرارت دهید و مرتب بهم بزنید تا سس سفید یکنواختی به‌دست آید. پس از پخته شدن قارچها, آن را با قاشق چوبی یا فلزی اندکی خرد و ریز کنید. سس سفید را به ظرف حاوی قارچها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را بجوشانید. بقیه آب گوشت, جعفری خرد شده و نمک را به ظرف حاوی سوپ اضافه کنید و مدت ۵ تا ۱۰ دقیقیه  دیگر آن را حرارت دهید.(اگر در انتها آن را میکس کنید خیلی خوشمزه می شود)
منبع:تغذیه وسلامت

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 پاسخ به سوپ قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *