آیا می دانید چرا عسل شکرک می زند؟

این امر کاملا طبیعی است و یه دلیل آنزیم هایی می باشد که زنبور به شهد گل

می افزاید تا عسل را تولید کند این باور غلط است که عسل خوب شکرک نمی زند

بستگی دارد به نوع گلی که زنبور از شهد آن استفاده کرده ، مثلا عسل  گل خرمالو

یا گل آفتاب گردان باعث می شود عسل زودتر شکرک بزند .و اگر از گل گون باشد دیر تر

شکرک می زند و  عسل از گون خالص اصلا شکرک نمی زند .

چگونه گرده را از زنبور عسل جدا می کنند ؟

برای این کار از تله های گرده گیر استفاده می کنند این تله صفحه ای فلزی است که بر روی آن

سوراخ های ریزی وجود دارد و به هنگام ورود زنبور به کندو زنبور ها به سختی از آن عبور می کنند

و در هنگام ورود به کند گرده چا از پای زنبور جدا می شود .برای آماده کردن گرده ها آن را در دمای

معتدل حرارت می دهند البته بهترین روش این است که با پنکه خسک شود.

چگونه ژل رویا ل را از کندو جدا می کنند و شرایط نگهداری آن چگونه است ؟

ابتدا  زنبور ها را از کندو خارج می کنند و البته لاروها ( بچه زنبور ها ) را با پنس خارج می کنند و

ژل رویال را باقاشق مخصوص ی دستگاه مکش از کندو خارج می منند و در فریزر نگه داری می شود

ژل رویا خواص درمانی بیشمار دارد و به غذای طول عمر نیر معروف است .

علت شل و سفت بودن عسل چیست ؟

این مسئله به دو عامل بستگی دارد اول عامل رطوبت : در شمال کشور  به علت رطوبت زیاد

عسل شل است و در درجه دوم حرارت محیطی که مشتری به هنگام خرید عسل در آن قرار دارد.

در تابستان و جای گرم عسل شل و روان می شود و در زمستان سفت است.

منبع :تغذیه وسلامتی

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *