چیکن استروگانف

مواد لازم: برای ۴ نفر

سینه مرغ:۱تا ۲عدد

قارچ خرد کرده:یک بسته متوسط یا نیم کیلو

پیاز: ۱ عدد متوسط

کره: ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)

آبلیمو (ترجیحا تازه): ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه

سیب زمینی سرخ کرده

روغن

مواد لازم برای سس:

کره: ۲۰ گرم

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

خامه: یک بسته ۱۰۰ گرمی

عصاره مرغ: یک عدد

فلفل (ترجیحا قرمز)

روش تهیه:

سینه مرغ را به مکعب های حدودا ۱ سانت و نیم ببرید. پیاز را خلال کنید،
سیر را هم خرد کنید و به همراه آبلیمو و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و
اجازه دهید که حداقل یک ساعت توی این مواد بماند  تا مزه دار شود . بعد از
یکی دو ساعت، تکه های مرغ را از مواد دیگه جدا کنید. حواستان باشد  که خلال
های پیاز روی مرغ ها نماند.

کره را به همراه روغن در تابه بریزید. وقتی که داغ شد، مرغ ها را اضافه کرده و

شعله را کم کنید. در تابه را بذارید و هر دو سه دقیقه هم بزنید تا زمانی که کاملا پخته شود و آبی که مرغ انداخته، جمع شود.

توی این مدت که مرغ دارد می پزد، سس را آماده کنید. اول از همه عصاره مرغ
را توی یک فنجان آب گرم کاملا حل کنید. بعد کره را توی یک ظرف آب کرده، و
آرد را هم  اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا روان شود. حالا خامه را اضافه
کنید. وقتی که کاملا با هم مخلوط شدن، یه مخلوطی دارید که حالتش مثل ماست
چکیده است. شعله را خاموش کنید و عصاره مرغ حل شده را اضافه کنید. نکته
اینکه که حتما حتما باید آروم اضافه بشه تا سس یکدست و قشنگی داشته باشید.
اول به اندازه دو سه قاشق بریزید و خوب که مخلوط شد، باز یکم دیگه اضافه
کنید. به همین شکل، همه عصاره را به خامه و آرد و کره اضافه کنید. بعد
فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید.

زمانی که مرغ پخته شد، شعله را  زیاد کنید و قارچها را اضافه کنید و حدود ۳
۴ دقیقه هم بزنید. شعله را کم نکنید چون قارچ آب میندازه. وقتی که شعله
زیاد باشد، آب سریع تبخیر می شود و اجازه نمی دهد آبی که قارچ انداخته توی تابه
جمع شود  و این  طور ، حالت غذا خراب نمی شود.

اگه در همون زمانی که مخلوط قارچ و مرغ آماده است میخواید غذا رو سرو
کنید، همینجا سس رو که آماده کردید و کاملا گرم هست، به مخلوط اضافه کنید
و کاملا هم بزنید و بعد به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

اما اگه بین زمان پخت تا سرو فاصله هست، وقتی که سس و مخلوط قارچ و مرغ
آماده شد، هر دو رو کنار بذارید و چند دقیقه قبل از سرو هر دو رو گرم کنید
و بعد با هم دیگه مخلوط کنید.

نکته ۱: عصاره های مرغ، نمک زیادی
دارن. برای اینکه غذای شما شور نشود، در  سس و مخلوط قارچ و مرغ اصلا نمک

اضافه نکنید. فقط همون نمکی برای مزه دار کردن به مرغ می زید کافیه. این غذا را می توان بانان ویا  با برنج سروکرد. در ضمن با گوشت قرمز هم می توانید درست کنید. نوش جان

منبع: ۱۰۱recipe.com

این نوشته در خورشتها, غذاهای گوشتی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *