کیک شکلاتی

شکلات ۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
پودر قهوه فوری ۲/۱ ق چ
شکر ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
کره و پودر کاکائو

شکلاتها را به صورت بن ماری آب کردم(یعنی ظرف شکلات را روی کتری آب می گذاریم تا کم کم شکلات آب می شود)بعد کره

و پودر قهوه را هم  به شکلات اضافه می کنیم.

پودر قهوه فوری را هم اضافه می کنیم.

قالب را باید چرب می کنیم.

چرب می کنیم و پودر کاکائومی پاشیم .تا  همه سطح ظرف را بگیرد.

تخم مرغ  را با شکر و وانیل توی یک ظرف می ریزم. و خوب مخلوط میکینیم (حدود ۱۰ دقیقه)

شکلات را به مخلوط بالا اضافه میکنیم. ولی به خاطر داشته باشید که شکلات نباید داغ باشد.
خوب با همزن همش میزنیم تا کاملا یکنواخت شه. و حباب روی آن ایجاد شود.

و آرد رو توش الک میکنیم.

و قالبها رو تا نیمه از مخلوط پر میکنیم.
از قبل فر رو روی درجه ۲۱۰ سانتیگراد ۴۰۰ فارنهایت قرار میدیم . به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می گذاریم داخل فر

وقتی از فر در آوردیم بعد میذاریم ۵ دقیقه سرد شود.

وقتی کیک را برش میدهیم شکلات از آن روان میشود

آشپزهای غیر حرفه ای

 

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *