ترش کباب

مواد لازم :
گوشت کبابی : یک کیلو
پیاز رنده شده : ک فنجان
مغز گردوی چرخ کرده:  نصف فنجان
جعفری سائیده : نصف فنجان ( چوچاق یا سبزی های معطر شمال در صورت دسترسی ۱ قاشق سوپخوری)
آب انار ترش: ۱ فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
گوشت را به قطعات کبابی خرد کنید. سپس در ظرف گودی بقیه مواد ذکر شده در بالا را با هم مخلوط کنید. گوشت را برای یک شبانه روز در این مخلوط بخوابانید . بعد آنها را به سیخ کشیده و کباب کنید.( همین کباب  را می توانید در تابه روی حرارت ملایم آماده نماییدالبته باید با گوشت کوب کمی بکوبید تا نرم شود)

آشپزی- نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *