نان خامه ای

مواد لازم :
آرد :۱ پیمانه

آب ۱: پیمانه

کره: ۱/۴ چهارم پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

خامه فرم گرفته شده شیرین: ۱ پیمانه

وانیل: یک قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه : آب و کره را در قابلمه‌ی کوچکی روی شعله به جوش آورید. وقتی که این مخلوط در حال جوشیدن هست، آرد را یکباره اضافه کنید و سریع هم بزنید و شعله را کم کنید و مرتباً با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری شکل شود. حدود ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید. خمیر را در کاسه‌ی بزرگی قرار دهید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید، تا کمی خنک شود. ۱ عدد تخم‌مرغ را بریزید و با همزن برقی بزنید. بقیه تخم‌مرغها را به همین صورت اضافه کنید، تا خمیر کاملاً یکدست شود.

خمیر را داخل قیف ماسوره دار و یا بدون ماسوره روی کاغذ روغنی داخل سینی فر به فاصله ۳ سانت دور از هم قرار دهید. سینی را در طبقه‌ی وسط فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار داده تا آماده شود. بعد از خنک شدن بوسیله قیف و ماسوره ساده ، ته نون خامه ای را با خامه یا کرم وانیلی پر کنید.

طرز تهیه کرم وانیلی: شیر: ۱ پیمانه

۲ قاشق شکر : ۲ پیمانه

آرد گندم یا آرد ذرت: ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

مخلوط و روی حرارت مرتباً همزده تا بجوشد. کمی وانیل اضافه کرده و ۲ عدد زرده را با حرارت کم به مایه شیر میافزائیم و سپس آن را خنک می کنیم.

شمالیها

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *