آیا می دانیدکه!

آیا میدونید برای به روغن افتادن خورشهایی مثل قورمه سبزی، فسنجان، قلیه ماهی، قلیه میگو و …چه کار باید بکنید؟!
در طول زمانی که خورش شما روی شعله است، گاهی تکه های کوچک یخ توی خورش بندازید تا خورش شک حرارتی ببینه و به روغن بیفته!
در ضمن ۵ دقیقه آخر پخت هم شعله رو زیاد کنید و بعد اونو خاموش کنید. بعد از ۵ دقیقه خورش رو توی ظرف بکشید!

منبع: سر آشپز

این نوشته در تجربه, مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *