آیا می دانید!

آیا میدونید برای اینکه کوفته وا نره، باید چی کار کنید!؟

* سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره!
* ۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!
* هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!
* کوفته ها رو یکی یکی به سس اضافه کنید، اگر سس از جوش افتاد، بذارید دوباره به جوش بیاد، بعد یکی دیگه اضافه کنید.
* با رعایت این نکات، کوفته اصلا وا نمیره!

منبع: سر آشپز

این نوشته در تجربه, مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *