آشنایی با خواص تمشک

خواص‌خوراکی‌ها- خوش شانسی و بدشانسی هم در مورد میوه‌ها‌ صدق می‌کند. برخی میوه‌های خوش شانس مانند سیب هر روز در صدر اخبار قرار دارند
و پزشکان مردم را به خوردن آن تشویق می‌کنند اما در مقابل برخی از میوه‌ها به اصطلاح روی بورس نیستند و با وجود خاصیت‌های فراوانشان، کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

از جمله میوه‌هایی که در حق آن ظلم شده، می‌توان به تمشک اشاره کرد.

گفتنی است که تمشک مانند دیگر میوه‌هایی که در خانواده توت‌ها طبقه‌بندی می‌شوند، یک آنتی اکسیدانت قوی است و خاصیت ضد سرطانی دارد. یک فنجان تمشک، ۱۴میلی‌گرم ویتامینC و ۸/۰ میلی‌گرم ویتامینE دارد.

علاوه بر این تحقیقات نشان می‌دهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول ها کمک می‌کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می‌بخشد.

هر چند فروش تمشک در میوه‌فروشی‌ها محدود است اما اگر سری به جنگل‌های شمال زدید می‌توانید این میوه خوشمزه را پیدا کنید و پیری خود را به تاخیر بیندازید.

منبع: http://www.pcparsi.com

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *