emgashshat-امگشت

 عربهای خوزستان با ماهی گباب(قباد) نمک سود شده یک پلو درست میکنند بنام امگشت که من در اینجا طرز تهیه ان را برای دوستان میگذارم :مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
سبزی پلویی(شوید – گشنیز) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم – ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
کشمش ۱ پیمانه
پیاز یک عدد درشت
روغن دوقاشق
قبل از طرز پخت ،باید این نکته رابگویم که خیلی هابه خاطر مسایل بهداشتی از ماهی قباد تازه بجای نمک سود شده ان استفاده میکنند ازتن ماهی هم میشود استفاده کرد به این صورت که ماهی قباد تازه رابعد ازتمیز کردن وشستن پر از نمک میکنند و یک روز ان را در یخچال میگذارند و بعد از ان استفاده میکنند حالا طرز تهیه :ابتدا برنج را بصورت چلویی مپزیم ولی ۵الی ۷ دقیقه قبل از ابکش کردن ان سبزی پلویی را به اب برنج میا فزاییم و بعد ان را ابکش میکنیم طرزتهیه مواد امگشت :ماهی نمک سود شده یا تازه را با مقداری اب و زردچوبه و (ادویه مخصوص ماهی) بمدت ده دقیقه میجوشانیم طوری که ماهی له نشود ولی براحتی از استخوان جدا شودسپس ان را ابکش میکنیم ومیگذاریم خنک شود سپس استخوانهای ان را بیرون میکشیم وگوشت انرا خرد میکنیم و باپیاز فراوان وادویه وکشمش تفت می دهیم وهنگام دم کردن برنج انرا وسط برنج میگذاریم یعننی برنج را توی قابلمه گذاشتیم تویش را گود میکنیم و مخلوط ماهی و کشمش و پیاز را میگذاریم و ان را دم میکنیم .
منبع: http://www.roozmenu.com/
این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *