ناگت مرغ (chicken nuggets)

ناگت مرغمواد لازم:

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: زده شده ۱ عدد

خردل: کمی

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای غلتاندن ناگت ها:

تخم مرغ زده شده: ۲ عدد

آرد: به مقدار لازم

آرد سوخاری : به مقدار لازم

طرز تهیه:

– سینه مرغ را چرخ کنید
– آرد، تخم مرغ زده شده، خردل، پودر سیر ، نمک و فلفل را به مرغ چرخ شده اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.
– از مخلوط مرغ به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و به شکل ناگت (گرد) در دست پهن کنید.
– ناگت ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
– روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ناگت ها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
– ناگت ها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس به صورت گرم میل کنید. این ناگت‌های خوشمزه را که مخصوصا بچه‌ها عاشق آن هستند . می توانید با سس، سالاد و چیپس میل کنید.

نکته: در این مرحله می‌توانید هر افزودنی دلخواه را مانند سبزیجات خشک، ادویه‌جات، سیر، نمک، پنیر پارمسان وغیره را به آن اضافه کنید. در این دستور آشپزی، فقط نمک و فلفل اضافه می‌شود (یک قاشق ریحان و جعفری خرد شده هم می توانید اضافه کنید). نوش جان

بخش تغذیه و سلامت تبیان و همشهری آنلاین

این نوشته در کتلت ، شامی هاو ناگت ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *