ته دیگ سیب زمینی و نان

 ته دیگ سیب زمینی

ته قابلمه مورد نظر کمی روغن  (کمی زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز البته  قرمز کمتر چون تند می شود یا پودر گلرنگ ولی زعفران از همه خوشمزه ترش می کند. از هر کدام که دوستداشتید می  توانید یکی را انتخاب کنید)  استفاده کنید خوب مخلوط کنید حال سیب زمینی ها را ورقه های نازک برش دهید می توانید طولی برش دهید راحتر است، کمی نمک روی انها بپاشید بعد ته قابلمه بچینید اگر سیب زمینی ها تازه بودند با پوست استفاده کنید  برنج آبکش شده را رویش بریزید . ابتدا حرارت را بالا بیاورید برای چند دقیقه وقتی صدای روغن  بلند شد حرارت را پایین بیاورید. من همین طور ته دگ سیب زمینی را درست می کنم  خیلی هم خوب می شود ولی  بعضی ها ابتدا سیب زمینی ها را  بدون برنج روی حرارت می گذارند کمی که سرخ شد برنج را رویش می ریزند و دم می کنن. اگر سیب زمینی ها شل شود .فکر می کنم بخاطر  این استکه غذای شما کمی آب داشته و یا اول شعله را بالا نیاوردید . برای چند دقیقه . در ضمن سعی کنید زیاد فاصله نباشد با برداشتن غذا تا سرو و خوردن آن.

ته دیگ نان: این ته دیگ هم مثل ته دیگ سیب زمینی است فقط بجای یسب زمینی نان لواش می گذاریم ته قابلمه  وقی نا ن را گذاشتیم برنج آبکش شده را رویش می ریزیم. یادتان باش که همیشه اول باید برای چند دقیقه حرارت بالا باشد.

نکته  :شما می توانید با کته هم ته دیگ درست کنید .فقط باید   قابلمه را عوض کنید و برنج را به روی ته دیگ جا بجاکنید اما برنج را زیاد شل  بر ندارید چون زیر ته دیگ کمی آب است.و برنج شما را شل می کند.

ته دیگ برنج:   برنج آبکش شده را بریزید ته قابلمه  که آب و روغن و ادویه  (ادویه مثل ته دیگ های قبلی هم می تواند باشد )است خوب صاف کنید با پشت قاشق و  بقیه برنج  رارویش  اضافه کنید تا دم بکشد.  یا از  برنجی که از  روز قبل مانده برای   ته قابلمه استفاده  کنید   . تا یک ته دیگ خوشمزه داشته باشید.

 

ته دیگ ماست و تخم مرغ

به اندازه ته قابلمه دو تا ۳ قاشق ماست بدون آب  می ریزیم بعد در کاسه ای ۱ عدد تخم مرغ را  زده تا بافت آن جدا شود آنرا هم به ماست همراه یک قاشق روغن و کمی زعفران مخلوط می کنیم حال  مقداری برنج را داخلش  ریخته آن را مخلوط و  صاف (حدود یک سانتیمتر شود ) کرده و با پشت قاشق کمی فشار  می دهیم حال بقیه برنج را رویش می ریزیم. می گذاریم تا دم بکشد . اگر دوست داشتید می توانید به همه ی این ته دیگ ها زردچوبه هم کمی بزنید.

تجربه- نوش جان

این نوشته در تجربه, چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

4 پاسخ به ته دیگ سیب زمینی و نان

  1. هادی می‌گوید:

    سلام و درود
    و ممنون از وبسایت قشنگتون.

    سوالی داشتم در مورد تهدیگ. من امروز تهدیگ سیب زمینی درست کردم. ماکارونی رو حدود ۵۰ دقیقه رو شعله خیلی کم گذاشتم. خیلی خوب قالب دیگ در اومد، اما تنها مشکلی که داشت، سیب زمینی ها (با اینکه هم به اندازه کافی نازک بود و هم برشته و طلایی شده بود) اما شُل شده بودن و مثل همیشه ترد نبودند. من سری های قبل زردچوبه می زدم، چون جایی خونده بودم که خشک می کنه تهدیگ رو، و خیلی خوب ترد می شدن. حالا این سری نزدم اما نمی دونستم اینقدر شل می شه. می خوام مطمئن شم آیا بخاطر نزدن زردچوبه ست یا دلیل دیگه ای می تونه داشته باشه؟
    گستاخیه، اما اگر جوابم رو توی ایمیل بدین ممنون می شم، چون نمی دونم کی وقت می کنید جواب بدید.

    شاد و سلامت باشید
    هادی 🙂

  2. ادیب می‌گوید:

    واقعا کسی نمیتونه بگه این غذارو دوست نداره
    ممنونم از مطلب بسیار خوبتون
    موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *