راویولی با سس قارچ و خامه

ravioli_03.jpgمواد لازم :

کره ۵۰ گرم

روغن ۱ قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم

آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

خامه ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده ۳ تا ۴ حبه

آب مرغ یا قرص عصاره مرغ در آب حل شده ۱ لیوان

نمک و فلفل به دلخواه

جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

راویولی آماده ۵۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن ، قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود. بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد ، سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا همراه قارچ سرخ شود ، ولی رنگ نگیرد. سپس آب مرغ و خامه را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود . به خاطر داشته باشید که خامه وقتی خنک شود غلظت آن بیشتر می شود ، پس سس را رقیق تر بردارید تا هنگام سرو سفت نشود . نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را با راویولی پخته و آبکش شده در روی حرارت مخلوط کنید . اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و سریع سرو کنید.

http://www.iranchef.com

 

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *