آشنایی با روش تهیه تخم‌مرغ و پیازچه پنیری

این غذا را هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان یک شام سبک می‌توانید میل کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:تخم‌مرغ و پیازچه پنیری

پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده پارمسان:‌۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

کره مارگارین یا بدون نمک: یک قاشق غذاخوری

پیازچه بزرگ: یک عدد یا یک تا یک و نیم پیمانه خرد شده؛
تمام قسمت‌های سبز و سفید آن کاملا خرد شود.

تره خرد شده تازه: یک قاشق غذاخوری به علاوه یک قاشق چای‌خوری برای تزیین

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

تخم‌مرغ بزرگ: ۴ عدد

خامه: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• درون کاسه کوچکی پودر سوخاری را با پنیر پارمسان مخلوط کنید.

• درون تابه‌ای کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کرده تا کره کاملا ذوب شود.

• تره و پیازچه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تا حدی که پیازچه‌ها قهوه‌ای نشوند حرارت دهید. حدود سه دقیقه.

• پودر سوخاری و پنیر پارمسان را در ته ظرف‌های مخصوص فر به طور یکنواخت پخش کنید.

• درون هر کدام از ظرف‌ها یک تخم‌مرغ بشکنید و روی آن‌ها دو قاشق غذاخوری خامه بریزید.

• ظرف‌های مخصوص فر را درون سینی فر قرار داده و به مدت ۱۲- ۸ دقیقه یا تا زمانی که سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها سفت شده و خامه روی آن‌ها پف کند آن‌ها را حرارت دهید.

• قبل از آن که این غذا را میل کنید آن را با بقیه پیازچه‌ها تزیین کنید.

همشهری آنلاین- شهره فرجی

 

این نوشته در غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *