آشنایی با روش تهیه بروشتا؛ پیش غذای ایتالیایی

بروشتا (Bruschetta) در حقیقت به نان تست ایتالیایی گفته می‌شود که به سیر و روغن زیتون آغشته شده باشد.

مواد لازم برای ۸ نفر:

گوجه گیلاسی یا سایز کوچک: ۸ عدد

ریحان خرد شده تازه: یک سوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم پیمانه

سیر: ۲ حبه، خرد شود.

سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری

نان فرانسوی: یک عدد، به قطعات کوچک تقسیم شده و تست شود.

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری‌خوری

فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• درون کاسه‌ای، قطعات گوجه‌ گیلاسی، ریحان، پنیر پارمسان و سیر را با هم مخلوط کنید.

• سرکه بالزامیک، روغن زیتون و نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کرده خوب هم بزنید.

• مخلوط فوق را روی برش‌های نان تست شده قرار داده و میل کنید.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید این پیش غذا را کمی حرارت داده تا پنیر آن ذوب شود.

همشهری آنلاین – شهره فرجی

 

این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *