شلغم

شلغم دارای هشت درصد مواد نشاسته ای، دو درصد چربی و دو درصد مواد

‎شلغمشلغم دارای هشت درصد مواد نشاسته ای، دو درصد چربی و دو درصد مواد سفیده ای و مقداری سلولز است. به همین جهت خوردن شلغم شلغم دارای هشت درصد مواد نشاسته ای، دو درصد چربی و دو درصد مواد سفیده ای و مقداری سلولز است. به همین جهت خوردن شلغم شخص را سیر می کند و نیروی لازم به آدمی می دهد و کسی را هم چاق نمی کند و برای مرض قند هم ضرر ندارد. بلکه با داشتن مواد مفید دیگر به درمان آ ن کمک می کند.مواد سفیده ای آن منا سب اعصا ب و مغز بوده، قوه حافظه را زیاد می کند و به اعصاب نیرو می دهد.شلغم دارای ویتامینهای آ و ب وپ و ث و املاحی مانند: فسفر، کلسیم، گوگرد، منیزی و ید است و مقدار کمی ارسنیک و گوهر شب چراغ که این گوهر گرا نبها از سخت ترین امراض یعنی جذام جلو گیری می کند.و در زمره سبز یهای مهم شمرده می شود. و یک نوع شلغم روغنی وجود دارد به نام مندا بکه شلغمی بزرگ و زرد رنگ است که دارای مواد ضد سرطانی است.شلغم یکی از پاک کنندها و سازندههای خون معرفی شده است.باید دانست که لازم است از برگ شلغم خواه به صورت پخته یا خام در سوپ یا سالاد و یا در خوراکهای دیگر استفاده شود. و تنها در برگ شلغم مقداری زیادی کلسیم وجود داردعلاوه بر آن این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن و مس است که سبب ازدیاد خون به ویژه همو گلو بینمی شود. به هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره تر باشد ید بیشتری درآن هست.خونشلغم یکی از پاک کنندها و سازندهای خون شناخته شده است. و آرسنیک موجود در آن باعث تشکیل گو یچه های سفید و قرمز خون دخالت مستقیم دارد.بهتر است بدانید که لازم است از برگ آ ن هم به صورت پخته و یا سا لاد استفاده کنیم چون دارای مقادیر زیادی آهن و مس است که سبب ازدیاد خون و به ویژه همو گلو بین می شود.و فشار خون را پایین می آ ورد و از غلظت خون جلو گیری می کند.کلیهدکتر برتوله ثابت کرده است که عصاره شلغم، حل و دفع سنگ های کلیوی را به علت خاصیت حل کنندگی که بر روی اسید اوریک دارد، تسهیل می کند.ساقه های نازک و نو رسته ی گیاه شلغم خیلی زیاد ا ست و به علت داشتن گوگرد فراوان سنگهای کلیه را از بین می برد.سرطاناملاح موجود در شلغم از جمله کلسیم و منیزیم مانع ا بتلا به بیماری های خطر ناکی مانند سرطان می شود.دستگاه تنفسشلغم اثر مفیدی در درمان بیماریهای تنفسی دارد برای این منظور از آرش و سوپ آ ن استفاده می شود. و همین طور می توان عصاره آن را بدست آورد. برای بدست آوردناین عصاره:1ـ شلغم را با شکر سرخ به وزن مساوی د رکمی آ ب می ریزند و به ملا یمت حرارتمی دهند.سرماخوردگیشلغم در درمان سرما خوردگی اثر مفیدی دارد برای این منظور می توا ن از عصاره آن استفاده کنیم.شلغم را به حلقه های گرد بریده و پیاز را نیز به همین شکل در می آورند. سپس طبقات شلغم و پیاز را د رظرف گردی بر روی حرارت می گذارند و هنگامی که گرم می شود و به تدریج شربت آن جدا می شود. این شربت برای درمان سرماخوردگی نافع است.در سرماخوردگی یک ترکیب میکروب کش وسیع وجود دارد که بسیاری از میکروبها و ویروسها را از بین می برد روی این ا صل است که زکام و سرماخوردگی را درمان می کند.و از ابتلای به آن هم جلو گیری می کند.سرفهدرشلغم یک تر کیب میکروب کش وسیع وجود دارد که بسیاری از میکروبها و ویروسها را از بین می برد وچون خلط آور است درمان کننده سیاه سرفه و سرفه های خشک می باشد.تنگی نفسشلغم برای مداوای تنگی نفس تجویز شده ا ست.بینائیشلغم قوه بینائی را تقویت می کند وا ز شب کوری جلو گیری می کند.امراض پوستیخوردن شلغم اشخاص را در برابر امرا ض پو ستی بیمه می کند. شستشو با آ ب شلغم جهت ترکیدن پوست و خارش مفید است.مفاصلشلغم مقاومت بدن را در برابر جمیع امرا ض زیاد می کند و درد مفاصل را هم تسکین می دهد.مثانهخاصیت ساقه های نازک و نو رسته ی گیاه شلغم خیلی زیاد است و به علت داشتن گوگرد فراوان سنگهای مثانه را ا ز بین می برد.تخمدانهاشلغم در تقویت تخمدانها و آلات تناسلی نقش اساسی دارد و رحم را برای پرورش نوزاد سالم و قوی تقویت کرده و زنان را مستعد آبستنی می کند.دملضماد شلغم دمل را باز می کند. و اورام را فرو می نشاند.برفک دهانبه اطفالی که دچار برفک شده اند از جوشانده ی شلغم بخورانید و اثر آن را ببینید.اسکلتشلغم دارای قند طبیعی و منیزیم زیاد می باشد و از همین جهت اسکلت را محکم می سازد.اعصابفسفر موجود در شلغم با عث تقویت اعصا ب می شود.مغزفسفر موجود در شلغم باعث تقویت مغز می شود و می توان گفت که خوراک مغز است.کبدشلغم کبد را اصلاح و بیماریهای آنرا شفا می بخشد.جوانیشلغم اثر نیکوئی در سلامتی داشته و جوانی را پایدار می سازد.دیابتشلغم درمان کننده یبیماری قند است.حافظهمواد سفیده ای که در شلغم وجود دارد باعث تقویت قوه حافظه می شود.‎

سفیده ای و مقداری سلولز است. به همین جهت خوردن

شلغم دارای هشت درصد مواد نشاسته ای، دو درصد چربی و دو درصد مواد سفیده ای و مقداری سلولز است. به همین جهت خوردن شلغم شخص را سیر می کند و نیروی لازم به آدمی می دهد و کسی را هم چاق نمی کند و برای مرض قند هم ضرر ندارد. بلکه با داشتن مواد مفید دیگر به درمان آ ن کمک می کند.

اسرار خوراکی ها

 

 

 

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *