ته چین قالبی مرغ

‎طرفداراش لایک یادشون نره ...دستور ته چین مرغو چندین بار گذاشتم ولی دوباره براتون میزارم چون خیلی طرفدار داره,چین درست کردم و خودمم  امیدوارم شما هم دوست داشته باشید بیا با هم اشپزی کنیم(ته چین قالبی مرغ)مواد لازم :برنج 3 پیمانهمرغ پخته و از استخوان جدا شده 300 گرمتخم مرغ کامل 1 عدد زرده تخم مرغ 5 عددماست چکیده 1 و ½ لیوانروغن مایع ½ لیوانزعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم حدودا ¼ پیمانهنمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:برنج را از 1 تا 2 ساعت قبل با مقدار کافی نمک خیس میکنیم بعد هم به روش معمول همیشه برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم فقط باید کمی مغر برنج سفت تر باشد تا موقع مخلوط شدن با مواد ته چین خمیر نشود.تخم مرغ و زرده ها را با همزن دستی کاملا هم میزنیم سپس ماست و روغن و زعفران و مقداری نمک و فلفل را هم افزوده و به آرامی مخلوط میکنیم تا ماست زیاده از حد شل نشود حالا برنج آبکش شده را که کنار گذاشته بودیم را به مایه تخم مرغی افزوده و به آرامی زیرو رو میکنیم تا کاملا یکدست هم بخورند. در قالب مورد نظر مقداری روغن ریخته و کمی هم زعفران دم کرده اضافه میکنیم و نیمی از مایه ته چین و برنج را در قالب ریخته و روی آن را با تکه های مرغ پخته می پوشانیم و در صورت دلخواه مقداری خلال پسته و یا زرشک سرخ کرده روی تکه های مرغ میپاشیم و دوباره مایه ته چین را ریخته و با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم . قالب را با فویل آلومینیومی میپوشانیم . فررا از قبل با حرارت 180 درجه گرم میکنیم و قالب را در کف فر و با شعله پخش کن به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم تا ته چین کاملا طلایی شود.بعد هم در ظرف سرو برگردانده و با زرشک سرخ شده تزیین و سرو کنید.برای تزیین بیشتر میتوانیم ماست چکیده را در قیف خامه ریزی با ماسوره شکوفه ریخته و روی ته چین را با شکوفه های ماستی و زرشک و خلال پسته تزیین کنید.‎

مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
مرغ پخته و از استخوان جدا شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۱ و ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم حدودا ¼ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را از ۱ تا ۲ ساعت قبل با مقدار کافی نمک خیس میکنیم بعد هم به روش معمول همیشه برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم فقط باید کمی مغر برنج سفت تر باشد تا موقع مخلوط شدن با مواد ته چین خمیر نشود.تخم مرغ و زرده ها را با همزن دستی کاملا هم میزنیم سپس ماست و روغن و زعفران و مقداری نمک و فلفل را هم افزوده و به آرامی مخلوط میکنیم تا ماست زیاده از حد شل نشود حالا برنج آبکش شده را که کنار گذاشته بودیم را به مایه تخم مرغی افزوده و به آرامی زیرو رو میکنیم تا کاملا یکدست هم بخورند. در قالب مورد نظر مقداری روغن ریخته و کمی هم زعفران دم کرده اضافه میکنیم و نیمی از مایه ته چین و برنج را در قالب ریخته و روی آن را با تکه های مرغ پخته می پوشانیم و در صورت دلخواه مقداری خلال پسته و یا زرشک سرخ کرده روی تکه های مرغ میپاشیم و دوباره مایه ته چین را ریخته و با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم . قالب را با فویل آلومینیومی میپوشانیم . فررا از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و قالب را در کف فر و با شعله پخش کن به مدت ۱ ساعت در فر قرار میدهیم تا ته چین کاملا طلایی شود.بعد هم در ظرف سرو برگردانده و با زرشک سرخ شده تزیین و سرو کنید.برای تزیین بیشتر میتوانیم ماست چکیده را در قیف خامه ریزی با ماسوره شکوفه ریخته و روی ته چین را با شکوفه های ماستی و زرشک و خلال پسته تزیین کنید.پزی

آشپزی مهناز

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *