۵نوع سس برای سالاد بدون مایونز

۱● سس ساده:
روغن زیتون یک ‌سوم پیمانه
سرکه یا آب لیمو نصف پیمانه
ماست ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
️ طرز تهیه:
نمک و فلفل را در سرکه حل کنید. روغن زیتون و ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
***************************
۲●سس پنیر:
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
جعفری(ریز خرد شده)۱قاشق سوپخوری
آب لیمو ۲ قاشق چایخوری
پنیر فتا ۶۰ گرم
نمک و فلفل طبق ذائقه
■طرز تهیه:
سرکه، روغن زیتون، جعفری و لیموترش را با هم بزنید تا خامه ای شوند. پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
***************************
۳●سس انار:
رب انار ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده(یا یک سبزی معطر) ۱قاشق غذاخوری
آب نارنج تازه یا آبلیمو به میزان دلخواه
شکر و نمک طبق ذائقه
■طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
***************************
۴● سس ایتالیایی:
سرکه قرمز ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر کمی
پونه کوهی تازه خرد شده کمی به دلخواه
ریحان تازه کمی
نمک و فلفل طبق ذائقه
■طرز تهیه :
در یک کاسه،همه موادبه جز روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و با همزن فلزی یا چنگال خیلی سریع هم بزنید. سپس روغن زیتون را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
***************************
۵● سس آسیایی:
سرکه بالزامیک ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص ۲ قاشق غذاخوری
سویا سس کمی
زنجبیل تازه رنده شده کمی
پودر سیر کمی
کنجد بوداده کمی
■طرز تهیه :
در یک ظرف، همه مواد به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و خیلی سریع هم بزنید.در آخر روغن زیتون را آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.

این نوشته در سس ها و سالاد ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *