درمان میگرن با ریحان

ریحان، یکی از انواع سبزی خوردن هاست که افزون بر معطر بودن وبوی خوش،در درمان سر دردهای میگرنی هم موثر است. ریحان اثر ضد تشنج دارد و برای درمان قولنج و رفع اسهال مفید است .این سبزی معطر غذا را گوارا می کند و اشتها به غذا را افزایش می دهد .همچنین نوشیدن دم کرده شیرین ریحان برای درمان قولنج و رفع اسهال مفید است.

نوشیدن دم کرده سرد   ۲۰ گرم ریحان تب را قطع کرده و داروی موثری برای معالجه گریپ است .

دم کرده ۵۰ گرم ریحان که با عسل شیرین شده  باشد، در بر طرف کردن تورم گلو وگلو درد وآنژین موثر است .

نوشیدن یک فنجان دم کرده ریحان که شیرین شده باشد.بعد از هر غذا برای معالجه سر درد های میگرنی و سر درد های عصبی مفید است .

ریحان در افزا یش  شیر زنان شیر ده نقش مهمی دارد.دانه ریحان  به علت  داشتن لعاب فراوان نرم کننده است .و در رفع ورم کلیه مفید است .

ضمنا اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید،حشرات رافراری می دهد.و مانع ازورود این حشرات به خانه می شود.

منبع: روزنامه  جام جم

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانش تغذیه - وعده غذایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *