میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادمجان  متوسط بدون دانه  عدد۴

سیر ۴ حبه

تخم مرغ ۲عدد

گوجه ۳ عدد

نمک ،فلفل ،رزد چوبه روغن به میزان دلخواه

طرز تهیه

بادمجانها را کبابی کرده و پوست آنها را می گیریم. سپس خرد کرده یا می کوبیم، طوری که زیاد له نشود. در تابه  کمی  روغن ریخته، کمی که داغ شد سیرها را که رنده یا کوبیده ایم، با کمی زردچوبه تفت می دهیم (سیر نباید زیاد سرخ شود و تغییر رنگ دهد). بادمجانهای خرد شده را به سیر اضافه کرده همراه گوجه های مربعی خرد شده (یا با رنده درشت رنده شده)  تفت می دهیم. سپس در ظرف را می گذاریم تا گوجه ها بپزند و له شوند (می توان بجای گوجه از رب گوجه هم استفاده کرد و یا هر دو را، تا خوشرنگتر شود). بعد از له شدن گوجه های می توانیم دوباره  کمی که مواد را سرخ کنیم.  تخم مرغها را داخل آن  می شکنیم  و کمی هم مخلوط می کنیم، تا قاطی بادمجان وسیر شوند. از هم زدن زیاد تخم مرغها خود داری کنید زیرا تخم مرغها با ید د ر غذا دیده شوند  (فقط در حد مخلوط شدن). این غذا نباید زیاد خشک شود  و در انتها در صورت تمایل فلفل سیاه  می ریزیم. این غذا را با برنج کته و یا نان می توانید سرو کنید .نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *