پامادر خورشت (خورشت گوجه)

مواد لازم:
گوجه خرد شده(پامادر): ۴تا۵ عدد متوسط
سیر :۲حبه
تخم مرغ: ۲ تا ۳  عدد
نمک،فلفل و  زردچوبه و کمی دارچین
کره : ١ قاشق غذاخوری (روغن مایع برای کسانیکه منع کره دارند)
طرز تهیه:

داخل یک تابه کوچک کره  و سیر رنده شده (با رنده ریز بهتر می شود) را کمی  تفت داده سپس گوجه های ریز خرد شده  همراه با  نمک ، فلفل وزردچوبه وکمی دارچین  (اگر دارچین دوست ندارید می  توانید حذف کنید)  داخل تابه  ریخته بگذارید  تا گوجه ها حسابی بپزن. وقتی خورشت آماده شد یعنی گوجه ها کامل پختن تخم مرغ ها را   یکی یکی به صورت درسته می شکنیم . اگر ۳ تا تخم مرغ بود با فاصله ودرسته روی خورشت باشند و  به هم نچسبند . درش را گذاشته (مواظب باشید ته نگیرد باحرارت پایین بپزید)وقتی تخم مرغ  ها  گرفتن درش را برداشته .خورشت شما آماده است  در شمال  کشوراین غذا را با برنج کته ، ماهی شور سرو می کنند.(در قدیم آن را با اشپله ماهی  وکال باقلای خیس شده ،برگ سیر،سبزی خوردن ،ترب  و زیتون  پرورده یا زیتون هم سرو می کردن). نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *