سمبوسه

مواد لازم (برای ۲ تا ۳ نفر):
نان لواش: ۲ عدد
سیب زمینی پخته: ۴ متوسط عدد
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
گشنیز:  ۲ قاشق
مرزه: ۲ قاشق
پیاز ۱ عددمتوسط

نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم (فلفل سیاه وقرمز اگر دوست داشتید که تند شود می  توانید فلفل قرمز را کمی بیشتر استفاده کنید)

طرز تهیه:

نان لواش را به اندازه های یک کف دست بزرگ برش بزنید، سیب زمینی ها را با کمی نمک آبپز کرده مربعی ریز خرد کرده (یا  مربعی ریز خرد کرده سرخ کنید)، پیاز را نگینی خرد کرده با  کمی روغن  و زردچوبه تفت داده وقتی نرم شد کمی هم طلایی گوشت چرخ کرده همراه تخم گشنیز ،کمی نمک وفلفل سیاه وقرمزاضافه کرده  سرخ کنید .حال حرارت را خاموش کرده سیب زمینی پخته  یا سرخ شده را هم به همراه سبزیجات خرد شده ه به مواد اضافه  کرده و  کمی هم بزنید  تا همه ی مواد مخلوط شوند  حالا مقداری از  مواد را  در نان مثلثی شکلی که برش زده ایم ریخته مثل بقچه می بندیم. در تا به ای کمی روغن مایع ریخته   گرم که شد سمو سه ها را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید  تا طلا یی شوند سمو سه ی ما آماده است  در دیس  چینید.

نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *