گردو،موثر در پیشگیری از پارکینسون و آلزایمر

یک متخصص تغذیه خبر داد:
جام جم آنلاین: مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: مصرف گردو برای تنظیم فشارخون و تنظیم قند خون مفید است‌ و از پارکینسون و آلزایمر پیشگیری می‌کند.
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: گردو بهترین منبع منگنز ، مس ، منیزیم ، فسفر ، روی ، آهن ، کلسیم و سلنیوم است. به همین خاطر مصرف آن موجب افزایش قابلیت ارتجاعی رگ‌های بدن‌ می‌شود و برای افزایش قدرت ذهن، هوش مفید‌ و‌ تنگی نفس‌ مفید است.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: گردو از لخته شدن خون نیزجلوگیری کرده به تنظیم سوخت و ساز در بدن کمک می‌کند ‌و برای جلوگیری از سنگ کیسه صفرا مفید بوده و از استخوان‌ها محافظت می‌کند‌.

صفوی با اشاره به ضرورت گنجاندن گردو در برنامه غذایی کودکان گفت: کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه غذایی آنها کم است، اختلال‌هایی مانند بیش‌فعالی‌، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب دارند که مصرف گردو می‌تواند این مشکلات را تا حدی کاهش داد.

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *