کراکت برنج، سیب زمینی، مرغ

مواد لازم :
برنج :۲ پیمانه
تخم مرغ ۲: عدد
آرد سوخاری بمقدار کافی
زردچوبه،نمک و فلفل بمقدار کافی
آرد سفید:۲ قاشق
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :برنج را پخته برنج نباید زیاد سفت باشد پس از سرد شدن۲ بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا مانند خمیر نرم شود .(می توان از برنجی که از قبل ماده هم استفاده کرد) تخم مرغها را در کاسه ای شکسته کمی می زنیم و به برنج اضافه می کنیم . آرد ،زردچوبه، فلفل و نمک را به خمیر اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می کنیم .(می توان از سبزی معطر  مثل مرزه ،ریحان ، جعفری، گشنیز وکمی نعناع  تازه که  ریز  ساطوری شده یا خشک  آنهااستفاده کرد از مخلوطی که درست کرده ایم به اندازه یک کوفته کوچک بر می داریم , کف دست مرطوب گرد کرده شکل منظمی می دهیم  کمی در آرد سوخاری می غلتانیم . سپس در روغن فراوان طرفین آنرا سرخ می کنیم .به شکل بیضی در می آوریم. کراکت سیب زمینی هم به همین صورت ولی بدون سبزی تهیه می شود . به این طریق که سیب زمینی هم باید پخته شده و از چرخ رد شود و به طریق کراکت برنج عمل می کنیم ولی برای کراکت مرغ , گوشت مرغ را خام از چرخ رد کرده و مانند کراکت برنج عمل می کنیم . کراکت برنج و کراکت سیب زمینی را می توانیم برای دور گوشت سرخ شده یا خوراکها به کار بریم . در صورتی که بخواهبم کراکت را بعنوان غذای اصلی درست کنیم می توانیم قبل از سرخ کردن بین کراکت کمی گوشت چرخ کرده ،پیاز  داغ ،خلال پسته  وکمی زعفران داخل کراکت گذاشت بعد به شکل گرد یا بیضی کرده.  سپس در روغن سرخ نماییم .

طرز تهیه گوشت برای وسط کراکت :به روش دیگر
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
جعفری ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ:   ۲   قاشق غذاخوری
طرز تهیه :گوشت را همراه با روغن و نمک و فلفل و زردچوبه خوب سرخ می کنیم . رب گوجه فرنگی و پیاز مخلوط کرده باز کمی تفت داده , جعفری را اضافه کرده مایه آماده مصرف است .آماده سرو است .نوش جان

منبع:یا کمی تغییر – سر آشپز

این نوشته در کتلت ، شامی هاو ناگت ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *