کاکای گیلانی

کدبانو

 

مواد لازم:

مغز گردوی :۲ قاشق سوپخوری پر میکس شده

کدوی حلوایی:۱ پیمان

آرد گندم:۱ پیمانه

تخم مرغ :۱ عدد

دارچین -هل کوبیده نمک وبگینگ پودراز هر کدام ۱ قاشق چا یخوری

شکر: نصف پیمانه می توانید از شکر قهوهای استفاده کنید.

طرز تهیه:

کدو حلوایی را می پزیم پوست آن را می گیریم.آرد را با بکینگ پودر ۳ بار الک می کنیم.وشکررا هم اضافه می کنیم.شکر  را بدلخواه می توان کم وزیاد کرد.اگر کدو شیرین باشد می توا ن شکر را کمتر ریخت.کدو را له و نرم کرده تخم مرع را با چنگال می رنیم بعد همه ی مواد را با هم مخلوط کرده تا بصورت خمیر در آید .یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.بعد آن را به شکل دایره های کوچک در آورده در تابه ای داغ روغن می ریزم وقتی روغن داغ شد.سرخ  می کنیم مثل کتلت .نباید زود برگردانیم. وقتی یک طرفش خوب برشته شد (طلایی شد)بر می گر دانیم تاله نشود.

کدبانو: می توانید بجای کدو از آرد که چند   بار الک کرده ایدهمراه تخم مرغ  (  تخم مرغ  راهمراه با چند قطره آب سرد  می زنیم تا بافت هایش  جدا شود و پف بیشتری کند) بعد.با  شکر  آب و زردچوبه ودارچین یا زعفران مخلوط کرده  و مواد کاکا  را  استراحت دادید سرخ کنید.  یک قاشق ماست  هم که کمی سفت بود اضافه کردم. .نوش جان

 


این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران, کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *