بوریتو با مرغ یا گوشت (مکزیکی)

مواد لازم:

برنج : ۵۰۰ گرم

لوبیای سفید یا سیاه:۱۰۰گرم

روغن :۳قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ۱:عدد
میخک پودر شده: نصف قاشق چایخوری
پودر اورگانو: ۱قاشق چایخوری
گوجه فرنگی رنده شده : ۲۰۰ گرم
سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست :۲قطعه (ماهیچه پخته ریش شده ،گوشت چرخ کرده یا استیک خرد شده )
پنیر چدار رنده شده:۲۰۰ گرم
تورتیلا با آرد سفید :۸عدد
نمک به میزان لازم

طـــــــــــــــــــــرز تـــــهیه:

برنج را در آب جوشان یکی دو جوش می دهیم و آبکش می کنیم.
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می کنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می کنیم.
فر را از قبل در حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم.
نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است.. در صورت تهیه نکردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده کنید.
هر کدام از بوریتوها را که درست کردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه ی بوریتوها، سرو می کنیم.

بوریتو تقریباً یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.
تورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است

از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ی ۲۵ سانتیمتر به دست می آید.

مواد لازم:

آرد سفید ۵۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲/۱قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن جامد (یا مارگارین) :گرم
آب گرم: ۱/۲ لیوان

طــــــــــــرز تـــــــهیـــــــــه:

آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم کم آب را اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.
خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.
هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می کنیم. هر دایره حدوداً به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد.
یک ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می گذاریم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشک نشود.
برای جذاب شدن شکل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین کنید

نــــــــکــــــات تــــــــغذیـــــــــه ای :

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان به خصوص کودکان کم وزن ، مناسب است، زیرا:

۱- به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند.

۲- به علت داشتن پنیر چدار دارای کالری بالایی است.

منبع:آشپزی آنلاین

این نوشته در ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها, غذاهای بین المللی, غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *