هوموس(لبنان، ترکیه)

هوموس ( لبنان ، ترکیه )
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد …
مواد لازم:

نخود پخته :                   نیم کیلو
ارده :                            ۶ تا۷ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده :                  ۳، ۴ حبه
لیمو                              ۲ عدد
جعفری و گشنیز              ۵، ۶ شاخه
فلفل قرمز                       یک قاشق چایخوری
روغن زیتون                    ۴ قاشق غذاخوری
نمک                              به میزان لازم

طرز تهیه :

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.

نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .
منبع:  شرکت  گلستان
این نوشته در غذا ها ی گیاهی, غذاهای بین المللی, غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

5 پاسخ به هوموس(لبنان، ترکیه)

  1. سیما استتتتتخرف44091565 می‌گوید:

    سلام دوست عزیز بسیار پرمحتوا وزیبا باطراحی عالی خوشا بحال مدارسی که از چنین مدرسینی دارند موفق باشید برگ سبببببز درویش هندوانه لوبیا چیتی گلابی باپوست انواع توت ابغوره بعلت داشتن پتاسیم دا رچین
    کشمش بهترین درمانگر درد مفاصل وپوکی استخوان است

  2. adineh می‌گوید:

    با درود فراوان برشما دوست عزیزم
    ممنون از لطف وانرژی مثبتی که دادید. امیدوارم که لایق این محبت شما ودوستان باشم وکارهایم در این وبلاگ مثمر ثمر افتد.

  3. سارا می‌گوید:

    بسیااااااااار عالی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *