کتلت آبدار( غذای شمالی)

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط : ۱ عدد

تخم مرغ : ۱ عدد

آرد سفید یا سوخاری :۱ قاشق

گوجه فرنگی :به تعداد نفرات

رب گوجه: ۲ قاشق سر خالی

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی وپیاز را رنده درشت کرده و تخم مرغ ،گوشت ، آرد فلفل سیاه کمی هم فلفل قرمز وزردچوبه را هم به اضافه می کنیم مواد راخوب مخلوط می کنیم.بعد باندازه یک نارنگی کوچک بر داشته و بشکل کتلت بیضی در آورده در روغن داغ سرخ می کنیم تا زمانیکه یک طرفش خوب سرخ نشده برنمی گردانیم.تا له نشود.وقتی کتلت ها سرخ شدن کنار گذاشته رب راباکمی روغن سرخ می کنیم تا خوشرنگ شود با کمی زرد چوبه ،وقتی سرخ شد به اندازه ۲ لیوان آب در رب می ریزیم وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده کتلت ها ی سرخ شده را آرام داخل آن می گذاریم وترشی هم اضافه می کنیم.چند جوش که به آرامی خورد. تست کرده بعد سرو می کنیم.(ازسیب زمینی پخته استفاده نمی کنیم چون ممکن است از هم بپاشد وله شود )این غذا باید با حرارت ملایم پخته شود تا خوب جا بیفتد  .در ضمن وقتی کمی بماند آبش کم میی شود وبه خورد کتلت می رود پس از ابتدا آب راکم نریزیدتا غذا هنگام سرو کمی آب داشته باشد (.  در گیلان  با سیب زمینی خلالی سرخ شده ،  زیتون یا زیتون پروردهُ سرو می شود ) گوجه ها را هم نصف کرده وسرخ می کنیم وموقع سرو در گوشه ای از خورشت می چینیم  و با برنج سرو می کنیم.غذا آماده است . نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران, کتلت ، شامی هاو ناگت ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *