مواد لازم :
گوشت یا مرغ پخته شده:۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده : ۲ عدد
قارج خرد شده :۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
نمک ، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز ها راخرد کرده و در تابه با مقدار خیلی کمی از روغن تفت می دهیم ( باید آب پیاز کشیده شود ) بعد مرغ یا گوشت را ریش ریش کرده و به پیاز اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای را و در آخر قارچ را نیز به مواد خود اضافه میکنیم و درب تابه را گذاشته تا کمی قارچ آب بیاندازد بعد از ۵ دقیقه درب تابه را برداشته و می گذاریم آب قارچ کشیده شود نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و در انتهای زمانیکه مواد خوب پخته شد زیر اجاق گاز را خاموش کرده و مقداری پیاز خام و جعفری را در روی مواد ریخته و یک دستمال تمیز روی مواد قرار داده و میگذاریم تا ۱۰ دقیقه مواد با بخار نیم پخت شود و بعد به صورت ساندویجی به همراه گوجه و خیار شور نوش جان کنید.
منبع:ایرانیان مالزی
خیلی عالی هست هم غذا هم تصمیمتان
با درود و سپاس از انرژی مبتی که دادید . ممنون از حسن نظرتان .
ممنون خیلی خوب بود تشکر
سپاس