طرز تهیه ی کباب ترکی

مواد لازم :
گوشت یا مرغ پخته شده:۲۵۰   گرم
پیاز خرد شده : ۲ عدد
قارج خرد شده :۵۰۰ گرم‌
جعفری خرد شده: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
نمک ، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز ها راخرد کرده و در تابه با مقدار خیلی کمی از روغن تفت می دهیم ( باید آب پیاز کشیده شود ) بعد مرغ یا گوشت را ریش ریش کرده و به پیاز اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای را و در آخر قارچ را نیز به مواد خود اضافه میکنیم و درب تابه را گذاشته تا کمی قارچ آب بیاندازد بعد از ۵ دقیقه درب تابه را برداشته و می گذاریم آب قارچ کشیده شود نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و در انتهای زمانیکه مواد خوب پخته شد زیر اجاق گاز را خاموش کرده و مقداری پیاز خام و جعفری را در روی مواد ریخته و یک دستمال تمیز روی مواد قرار داده و می‌گذاریم تا ۱۰ دقیقه مواد با بخار نیم پخت شود و بعد به صورت ساندویجی به همراه گوجه و خیار شور نوش جان کنید.

منبع:ایرانیان مالزی

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

4 Responses to طرز تهیه ی کباب ترکی

  1. همین انگیزه داشتن خودش کلی کار بزرگیاست موفق باشی می‌گوید:

    خیلی عالی هست هم غذا هم تصمیمتان

  2. adineh می‌گوید:

    با درود و سپاس از انرژی مبتی که دادید . ممنون از حسن نظرتان .

  3. بهنام می‌گوید:

    ممنون خیلی خوب بود تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *