نوچوفسکوی مکزیکی ( اینهم یک ورژن از نوچوفسکوی برره ای) :)

مواد لازم:

نخود : ۳ تا۴ پیمانه برای هر نفر ۱ پیمانه سر خالی

کره :۵۰ گرم

آبلیمو به میزان لازم تا حدی که کمی ترش مزه شود

پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا:۱پیمانه

آویشن به میزان دلخواه اگر دوست داشتید.

نمک  و  فلفل سیاه به میزان لازم ( فلفل سیاه بیشتر)

یک پیشنهاد : اگر دوست داشتید می توانید  سس مایو نز هم موقع سرو بریزید  و یا  قارچ هم اضافه کنید ابتدا سرخ کرده با کمی کره و آبلیمو بعد به مواد اضافه کنید)

طرز تهیه:

نخود ها را چند ساعت خیس کرده بعد می گذاریم با یک عدد پیاز کوچک خرد شده بپزد آب زیاد نمی ریزیم وقتی خوب پخت نخودها را از آب جدا کرده در ظرفی می ریزم (ظرف پیرکس که بتوانیم  با همان ظرف سر میز  بیاوریم) . نخودها را از آب در می آوریم .  اگر پنیر پیتزا اضافه می کنید، باید با نخود گرم شود ( می توانید از ماکروفر استفاده کنید )  . تا پنیر آب شود.  حال کره را اضافه کنید ، با قاشق روی  نخود های گرم حرکت می دهید ، تا با حرارت نخود داغ کره آب شود.  آبلیمو ،آویشن ، نمک وفلفل را هم مخلوط کرده.  غذا آماده است .(نکته : کره را نباید گرم کرد) . نوش جانتان

 

این نوشته در تجربه, غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *