کو کوی پیاز

مواد لازم برای۴ نفر

پیاز سفید   :                   ۴ تا ۵ عدد

تخم مرغ   :                      ۴ تا ۵ عدد

آرد     :                           ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده  :              ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر    :                ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل  :                  به میزان لازم

روغن مایع  به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز هارا پوست بکنید و گره انتهای پیاز را با چاقو بگیرید ، پیاز را با رنده درشت رنده کنید ، طوری که رشته رشته شود .

تخم مرغ ها را هم بزنید تا کف کنند و سپس نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده و بکینگ پودر را داخل آن بریزید و بعد به پایاز اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید .

روغن را در تابه بریزید و اجازه دهید کاملاً داغ شود . سپس مواد را یکباره در روغن بریزید و در ظرف را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد . وقتی کوکو سرخ و مغز پخت شد ، آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود .

می توانید این کوکو را داخل قالب مسطح و در فر نیز آماده کنید . در این صورت قالب را در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۵ دقیقه قرار دهید .

غذاهای دوست داشتنی

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *