سس بشامل( سس ایتالیایی)

سس بشامل، سس سفیدی است که در بسیاری از غذاهای ایتالیایی از آن استفاده می‌شود.

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه

کره: یک و نیم قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده پارمسان: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل،

طرز تهیه:

• در قابلمه کوچکی، کره را آب کنید.

• آرد را با کره آب شده مخلوط کرده و ۳۰ ثانیه آن‌ها را حرارت دهید.

• شیر را به آرامی درون مخلوط اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید.

• نمک و فلفل و پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• مخلوط را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب آن را هم بزنید تا نرم و غلیظ شود .

همشهری آنلاین

این نوشته در سس ها و سالاد ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *