حلوای شیر

بهتر است روزه خود را با یک ماده غذائی شیرین افطار کنید تا از افت قند خون بعد از افطار جلوگیری نمایید، حلوای شیر نوعی حلوای بسیار سبک است که میتواند علاوه بر فواید آن ، آذین بخش سفره افطار شما نیز باشد.
مواد لازم:

  • شیر / یک پیمانه
  • آرد / ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع و کره با هم / ۱۵۰ گرم
  • شکر / یک پیمانه
  • زعفران / به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد تغییر نکند.
بعد از روی حرارت برداشته و آن را الک کنید.
شکر را در شیر حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، در حدی حرارت دهید که شکر کاملاً در شیر حل شود
سپس از روی حرارت برداشته زعفران را اضافه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
آرد و روغن‌ها ( روغن مایع و کره ) را مخلوط کنید و  روی حرارت ملایم هم بزنید.
محلول شیر و شکر را دو مرحله به آرد اضافه کنید
مرتب هم بزنید تا مواد به خوبی جذب هم شود ، هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد از ظرف جدا شود. ( به اصطلاح ، حلوا جمع شود )

نکته:
این حلوا به خاطر شیری که در آن مصرف شده دارای ماندگاری کمی است و باید فورا استفاده شود. پس بهتر است در حجم کم آن را تهیه کنید.

منبع: مجله خانواده سبز

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *